Anita és Jancsi 2024. június 14.
Olyan volt, mintha egy mesébe csöppentünk volna. Különleges varázsa van a háznak és nagyon jó volt hallani a csendet. Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk, aminek az emlékét magunkkal visszük!
Anikó és Attila 2024. május 21.
Izgatottan vártuk az indulás napját, hogy jöhessünk az álomházba. A 24. házassági évfordulónkat ünnepeltük itt :) Csodaszép a környezet, nagyon jól éreztük magunkat. Amit létrehoztatok, elképzeltetek, nagy öröm számunkra. Feltöltődtünk, a környéken körül néztünk, a nyugalom és csend minden kis utcában. A kertben a madarak éneke, jakuzzi és a szaunaélmény, mindent felülírt. A ház igazi álomvilág a rohanó mindennapok után. Köszönjük az élményt!
Kati és Laci 2024. április 23.
Köszönjük ezt a csodát, a csendet, a harmóniát, a bekuckózást, az apró részleteket, a mindenhol szívecskéket, a habos kávékat, a fini teákat, az illatos puha ágyat, a meglepiket, a zöldet, az illatos orgonát, a korallberkenyét, a labdarózsát, a fenyőket, a gyümölcsfákat, a levendulákat, a napfelkeltét a verandáról, a naplementét a jakuzziból, az ajánlásokat...felsorolni lehetetlen! Receptre írnánk mindenkinek! Ölelés :)
Tímea és Norbert 2024. április 1.
Köszönjük ezt a csodálatos két napot, ez egy igazi meseház! Nagyon jól éreztük magunkat és a hétköznapi gondokat is teljesen ki tudtuk kapcsolni. Olyan itt, mintha a világ lelassulna. Patika volt az egész ház és nagyon otthonos a berendezés is. Ígérjük, hogy visszatérő vendégek leszünk :)
Klári és Peti 2024. március 17.
Köszönjük ezt az egészen kiváló néhány napot, amit együtt eltölthettünk a rönkházatokban. Amellett, hogy már maga a ház is egy élmény, tökéletesen figyeltek minden apró részletre. A reggeli ajánlást is köszönjük, szuper volt!
Adrienn és Tibi 2024. február 18.
Köszönjük szépen ezt a felejthetetlen hétvégét! Csodálatos, mesebeli ez a ház. Nagyon szépet álmodtatok meg! Varázslatos, megnyugtató volt a csend, jakuzzizás a naplementében... Felejthetetlen lesz ez a hétvége, sose veszi el tőlünk senki ezt az élményt!
Edit és László 2024. január 23.
Igazán köszönjük, hogy lehetőségünk van részt venni abból, amit Ti itt megteremtettetek, létre hívtatok, ápoltok és rendelkezésünkre bocsájtotok. Az itt töltött idő alatt lehetőségünk van közelebb kerülni egymáshoz és önmagunkhoz. Pihentünk és töltődtünk. Mindent köszönünk!
Noncsi és Robi 2023. december 27.
Nagyon örültem ennek az ajándéknak, amit páromtól kaptam! Csodásan éreztük magunkat, teljesen feltöltődtünk és annyira igyekeztünk minden szépet és frissességet beszippantani...ami a nagyvárosban nincsen. Hihetetlen ez a hely, a naplemente is csodálatos, ahogyan minden szeglete ennek a háznak! Nagyon köszönjük, hogy a részesei lehettünk!
Szilva és Roland 2023. november 24.
Egy csoda, amit alkottatok :) Imádtuk az itt töltött idő minden pillanatát! Puha matrac, illatos ágynemű, gyönyörű házikó, a környezet magával ragadó! Szeretnénk még újból átélni! Szeretettel gondolunk Rátok!
Zsike és Laci 2023. október 29.
Amit alkottatok, arra nincsenek szavak! Egy régi álmunk vált valóra! Nagyon szépen köszönjük ezt a csodát, örök emlék marad a szívünkben! Ez a hely egy igazi ékszerdoboz! Mindenképpen szeretnénk visszatérni!
Vanda és Zoli 2023. október 10.
Nehéz szavakba foglalni azt, milyen csodás, élményekben gazdag időt töltöttünk itt. Minden perce kincs volt, amit viszünk magunkkal emlékbe. Ennek a szeretettel teli rönkházikónak minden része tökéletes, imádtuk! Mesés! Minden adott a tökéletes kikapcsolódásra, feltöltődésre. A reggeli nagyon-nagyon finom volt. Bízunk benne, hogy lesz alkalmunk visszatérni!
Nikoletta és Ernő 2023. szeptember 29.
Köszönjük a szépet és a jót. Ez a csend és nyugalom szavak nélküli, csak érezni és sodródni kell vele!
Réka és Ricsi 2023. szeptember 12.
Csodálatos két napot töltöttünk el itt nálatok, nagyszerű élményekkel gazdagodtunk. A ház maga a csoda, mintha egy mesebeli házikó lenne. Nyugalmat, békét, szeretetet áraszt. Az éjszakai jakuzzizás külön élményszámba ment. A rönk csigalépcső pedig kiváló alkalmat adott, hogy megkérjem párom kezét :) Köszönjük ezeket a szép emlékeket és a feltöltődést, alig várjuk, hogy visszatérjünk!
Mónika és Marci 2023. augusztus 21.
Először is gratulálunk ehhez az ékszerdobozhoz! Nagyon büszkék lehettek rá! Köszönjük szépen, hogy mi is részesei lehettünk ennek a csodának! Biztosak vagyunk benne, hogy nagyon jó emberek lehettek, hisz csak azok képesek ilyet létrehozni. Ha egy pár szeretne elbújni a világ zajától és kicsit minőségi időt töltene szerelmével, akkor ez a hely tökéletes erre. A nyugalom szigete, maga az éden!
Szilvi és Tibi 2023. július 26.
Nagyon köszönjük, hogy ezen a csodás, hangulatos helyen ünnepelhettük házassági évfordulónkat. A rönkház minden szeglete pihenésre és nyugalomra ösztönöz, amelyet a jakuzzi és a szauna tesz teljessé. Nagyon jól éreztük magunkat, feltöltődtünk és már most eldöntöttük, hogy egy őszi pihenésre is visszatérünk :)
Bea és Gyula 2023. július 7.
Most először mondta a párom, akinek ez volt a szülinapi ajándéka, hogy nem akar elmenni a szállásról :) Még a vacsorát is ide hozattuk az étteremből :) Csodás, harmonikus, nyugalmas hely. A mérete, a területe is lenyűgöző, ma már luxus ez is. A rönkház szabályok nagy részét kipipáltuk, jövünk még :)
Szilvi és Robi 2023. június 21.
Kiszabadulva a város zajából, csodálatos környezetbe érkeztünk. Amikor megpillantottuk a házat, elállt a lélegzetünk. Minden igényt kielégítő otthonba érkeztünk. A ház és a kert hangulata elvarázsolt bennünket. A madarak éneke és a nyugalom felülmúlhatatlan! Köszönjük, hogy itt lehettünk!
Anna ás Laci 2023. június 11.
Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a csodának! Minden várakozásunkat felülmúlta ez a három nap. Az első pillanattól kezdve otthon éreztük magunkat. Reméljük, hogy még lesz alkalmunk visszatérni ide!
Kitti és Laci 2023. május 24.
Szavakkal leírhatatlan, amit az ember itt átélhet. Fantasztikus a hely, a ház, a környezet. Köszönjük Nektek és gratulálunk ehhez a csodához, amit megteremtettetek. Biztosan visszatérünk!
Szandra és József 2023. május 2.
Nagyon jól éreztük magunkat, ez a házikó valóban egy kis ékszerdoboz :) Köszönjük!
Ancsi és Csabi 2023. április 18.
Nagyon szépen köszönjük ezt a felejthetetlen élményt! Hálásak vagyunk Nektek, hogy ilyen csodálatos világot teremtettetek ide! Feltöltődtünk ebben a pár napban, imádtuk a hely atmoszféráját. Átjárja a szeretet. Mindenképpen visszatérünk ide :)
Évi és Lajos 2023. április 6.
Csodás napokat töltöttünk a fantasztikusan ízléses mesebeli házikótokban :) Ahogy beléptünk, már akkor az az érzés kerített hatalmába, hogy nem akarunk elmenni. Nagyon jó volt feltöltődni és csak a pillanatoknak élni. Kipihenve, szép emlékekkel megyünk haza :)
Mariann és Gábor 2023. március 30.
Köszönünk szépen mindent! Nehéz szívvel hagyjuk itt ezt a kis mesebeli házikót! Gyorsan az ember szívéhez nő. Gyönyörű, igényes, otthonos és minden részletében a kényelmet és pihenést szolgálja. Köszönjük az élményt!
Ágota és Lali 2023. március 14.
Csoda ez a kis házikó! És csodás pillanatokat lehet itt eltölteni, kicsit kilépve a hétköznapokból. Köszönjük a lehetőséget, még visszatérünk!
Zsófi és Lukas 2023. február 26.
Nagyon köszönjük ezt a csodás hétvégét, gratulálunk a házikóhoz, fantasztikus! Már várjuk, hogy újra visszatérhessünk ide!
Verus és Norbi 2023. február 8.
Nagyon köszönjük, hogy megálmodtátok ezt a csoda házikót! Minden itt eltöltött pillanat maga volt a feltöltődés. Jó volt kicsit elbújni a monoton, megszokott hétköznapokból!
Móni és Laci 2023. január 15.
Köszönjük, hogy mi is részesei lehettünk ennek a mesebeli kuckónak. Maga a nagybetűs CSODA ez a házikó!
"Jó itt, nincs más,
Csak a kis ház.
Kint csönd és fény,
Bent Te meg Én."
Éva és Zoli 2022. december 15.
Köszönjük ezt a pár csodaszép napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Ez a ház egy csodahely, biztosan jövünk még. Szívből gratulálunk Nektek, éreztük, hogy a házban benne van szívetek-lelketek.
Zsuzsi és Attila 2022. december 2.
Nagyon köszönjük az élményt, a nyugalmat, a szép pillanatokat. Egy csoda ez a hely, szívből gratulálunk hozzá!
Colette és Robi 2022. november 14.
Már régóta - szó szerint évek óta - terveztük, hogy eljövünk ide hozzátok a rönkházikótokba. A neten csodáltuk a szebbnél-szebb képeket, de a valóság mindent felülmúlt! A hely, a ház, a környezet és minden apró részlet egy valóságos csoda. Minden nagyon hangulatos és harmónikus, ez az igazi pihenés meseháza. Köszönjük az üdvözlő ajándékokat, a figyelmes előkészítést, ezek mind azt tükrözik, hogy a legjobb helyen vagyunk. Köszönünk mindent, mindenképpen visszatérünk még :)
Viki és Ádám 2022. november 1.
Amikor az idei őszi pihenésünk helyszínét kerestük, nem volt egyszerű dolgunk. Jártunk már korábban is szuper "kuckózós" helyen, ami magasra tette a lécet. Amikor megláttuk a Rönkházat, rögtön éreztük, hogy azért mégiscsak van olyan hely, ami megugorja a korábbi szintet. Ez 100%-ban bebizonyosodott, amikor élőben is megláttuk a házikót! Csodás helyen tudtunk feltöltődni, a házikó minden szeglete egyszerre mesebeli és minőségi! Jó szívvel fogjuk ajánlani ismerőseinknek és reméljük, mi is visszatérünk majd később :)
Saca és Eszter 2022. október 9.
20 év után tértünk vissza az Őrségbe és a legjobb helyet és időt választottuk erre a kalandra. Gyönyörű helyet álmodtatok meg, az egész porta meseszép. Látszik, hogy minden, a legapróbb részletekig nagy gonddal és odafigyeléssel lett megtervezve, kiemelten figyelembe véve az érkező vendégek kényelmét. Két városi nőnek a kandalló begyújtása különösen nagy élmény volt :) Köszönjük ezt a csodás hétvégét!
Emese és Árpi 2022. szeptember 23.
Mikor beléptünk a házba azt éreztük "haza értünk", "otthon vagyunk". Azt hiszem ennél nem is kell többet írnunk, ez mindent elmond Nektek! Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a különleges érzésnek!
Kinga és Krisztián 2022. szeptember 2.
Nagyon jól éreztük magunkat itt nálatok! Csodálatos ez a hely, nagyon intim és minden a pihenésről szól. Szép emlékekkel gazdagodtunk. Gyönyörű és rendezett a kert, csodahely. Köszönjük, hogy itt lehettünk!
Hajni és Tibi 2022. augusztus 17.
Ugyan csak 2 éjszakára volt lehetőségünk élvezni a rönkház adta egyedi klímát és atmoszférát, de így is minden egyes percét élveztük! Az általatok megvalósított szerelmi fészekhez tiszta szívből gratulálunk és kissé irigykedünk is :) Köszönjük a lehetőséget és az élményt!
Adrienn és Jocó 2022. július 31.
A házikó minden egyes szöglete tökéletes! Látunk benne Benneteket, a mindig mosolygós arcot, a szeretetet, ami belőletek árad, a sok-sok munkát és maximalizmust. Teljesen tükrözi szíveteket-lelketeket. Nagyon jól éreztük magunkat, mindent nagyon köszönünk! Feltöltődtünk, pihentünk.
Ági és Noi 2022. július 15.
Feltöltődős, lelassulós, kertben felhőnézegetős, madárfütty hallgatós négy szép nap volt ebben az otthonos, faillatú házikóban. Köszönjük a lehetőséget, sokat barangoltunk Felsőszölnöktől Szőcéig, még Szlovéniába is átruccantunk az orchidea farmra :)
Hütti Viki és Roland 2022. június 6.
Ez a pár nap igazi feltöltődés volt számunkra. Öt gyermek mellől sikerült elbújnunk itt, ebben a varázslatos házikóban. Férjem kiélhette szauna szenvedélyét, én nagyon jókat aludtam a hatalmas ágyikóban. Ezeket az energiákat visszük most haza és őrizzük szívünkben, hogy könnyebben vegyük a hétköznapok akadályait. Hálásan köszönjük Nektek ezt a csodát!
Ica és Zoli 2022. május 13.
Köszönjük, hogy létrehoztátok ezt a házikót! Alig vártuk, hogy megérkezzünk és most fájó szívvel kell távoznunk. De annyi bizonyos, hogy nem végleg, mert a májusi nyár után ki kell próbáljuk télen is :) Itt tényleg mindent a szeretet vesz körül, a házikó is ezt árasztja magából!
Kati és Zsolti 2022. április 26.
Ez az a hely, amit a városi embereknek receptre kellene felírni! Gyönyörű természeti környezet, friss levegő, a csendet csak a madárcsicsergés töri meg... A ház és a kert minden várakozásunkat felülmúlta, az utolsó (és az azutáni) részletig minden alaposan átgondolva és szívvel-lélekkel készült. Köszönjük az élményt!
Nikol és Zsolti 2022. április 13.
Álmodtatok egy nagyot, úgy hívják "CSODA" Most mi is kipróbálhattuk, magunkba szívhattuk ezt a csoda-érzést! Ezzel az érzéssel, élménnyel, sok-sok csodapillanattal a szívünkben indulunk útnak...nem mondom hogy nem maradnánk még, de azt igen, hogy visszatérünk!
Judit és Attila 2022. március 31.
2 csodálatos napot töltöttünk el ebben a mesebeli házikóban. Kipihenve, feltöltődve térünk vissza a rohanó hétköznapokba. Köszönjük, hogy lehetővé tettétek, hogy belekóstoljunk ebbe a csoda világba, amit a házikótok és az Őrség kínál. Szívből gratulálunk ehhez a csodához!
Kati és Tibi 2022. március 3.
Köszönjük ezt a csodás 3 napot, amit itt tölthettünk! Szívből gratulálunk a rönkházhoz, tengernyi munka van benne, amit mi is élvezhettünk. Szuper lett a szaunaház is. Tökéletes!
Tina és Ákos 2022. február 15.
Gratulálunk a házikóhoz! Csodálatos kis ékszerdoboz, igazi romantikus kuckó, melyet sokan közülünk szeretnének a magukénak tudni. Köszönjük, hogy ezt az élményt megosztjátok velünk! Csodás 3 napot töltöttünk el itt, reméljük még lesz alkalmunk visszatérni!
Dóra és János 2022. január 06.
Nagyon szépen köszönjük ezt a néhány nyugodt, meghitt napot, amit a házikóban tölthettünk. Elmondhatatlanul jó érzés volt a kandalló mellett kikapcsolni, olvasni. Minden apró részlet a helyén van, le a kalappal. Biztosan visszajövünk még, remélhetően több időre, hogy a szaunát is kipróbálhassuk.
Zsuzsi és Dani 2020. november 9.
Köszönjük Nektek ezt a csodás 1 hetet, amit itt tölthettünk. Egy régi álmunk vált valóra, hogy egy ilyen felejthetetlen helyen a kandalló mellett ünnepelhettem a 30. születésnapomat. Még visszatérünk hozzátok!
Niki és Krisztián 2020. október 29.
Csodálatos 3 napot töltöttünk el ebben a mesébe illő házikóban. Itt tényleg lehetősége van az embernek a rohanó hétköznapok forgatagában picit megállni, lelassulni és a jelenben megélni minden pillanatot. Ehhez rengeteg "segítséget" ad a szuper kandalló a ropogó tűzzel, a rönkház barátságos, természetközeli stílusa, a számos kedves elem, mint a sok szívecske, a gyertyafényes fürdőszoba és még sorolhatnánk... Az előttünk szólókhoz kapcsolódva az egyetlen "probléma" az idő gyors elvillanása és a rönkház foglyul ejtő varázsa, hiszen innen nehéz bármerre is elindulni, de tényleg... Gratulálunk Nektek a tökéletes megvalósításához, számunkra nagyon inspiráló mindaz, amit beletettetek ebbe az álomba!
Nelli és Kornél 2020. október 17.
A borongós és esős idő ellenére csodálatos napokat töltöttünk el a rönkházban. Először jártunk a környéken, de biztosan vissza fogunk térni és újra meglátogatunk majd Titeket is! Szeretnénk gratulálni, ez a ház valóban a béke és nyugalom szigete. Minden egyes szegletén érződik, hogy igényességgel és szeretettel készült!
Móni és Csaba 2020. szeptember 30.
Gratulálunk ehhez a gyönyörű és mesebeli rönkházhoz! Nagyon meghitt és nyugalmas órákat szerzett nekünk. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat kirándultunk és megnéztük a látnivalókat. Mindenkinek sok-sok szeretettel fogjuk ajánlani ezt a kis csodát!
Tufu és Fecó 2020. szeptember 17.
Gratulálni szeretnénk ehhez a meghitt és nyugalommal teli helyhez. A kitartásotokhoz, mely egy ilyen csodás házhoz vezetett. Mindenki nevében írhatom, köszönjük hogy megosztjátok ezt a fajta életérzést velünk, akik kikapcsolódni, pihenni jönnek.
Amikor az udvarra érkeztünk és ezt a csodát láttuk, elpityeregtem magam, ugyanis nászutunkat ünnepeltük. Ahogy a házba léptünk úgy éreztük magunkat, mintha egy mesebeli mézeskalács házban lennénk. Minden nap körbe kellett néznünk, hogy ez igaz, tényleg itt vagyunk?!
Nagyon szeretnénk megköszönni, hogy kiszakadhattunk a zajos és nyüzsgő hétköznapokból! Mihamarabb szeretnénk visszatérni, reméljük addigra már kiscsaládostúl :)
Bea, Franci és Szabi 2020. augusztus 30.
Régi vágyunk volt, hogy eljussunk hozzátok. Fantasztikusan jó volt ez a három nap, nagyon tetszett a rönkház és a környezet. Esténként kívülről csodáltuk a ház szépségét. Szeretnénk visszatérő vendégek lenni!
Hajnalka és János 2020. augusztus 7.
Ismét fantasztikus volt ez a néhány nap! Továbbra is a csend és nyugalom jellemzi ezt a házikót. Mivel a környéket már korábban megcsodáltuk, ezért úgy döntöttünk "csak" pihenünk. És ezt tettük. Ezer hála és köszönet érte!
Barbi és Krisztián 2020. július 19.
Köszönjük a csodálatos és pihentető napokat! Képzeletünket is felülmúlta a ház igényessége, a minden apró részletre kiterjedő figyelmesség. Biciklivel nagy élmény volt bejárni a környéket és belecsöppenni a helyi szokásokba és gasztronómiába. Szeretnénk kipróbálni a rönkházat télen is :)
Heni, Huba és Balázs 2020. június 26.
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok."
Kazinczy gondolataival azonosulunk, amikor a Vendégkönyvet forgatjuk és azon tűnődünk, vajon tudunk-e még hozzátenni az előttünk írókhoz... De talán nem is ez a cél :)
Gratulálunk Nektek ehhez a kincses szigethez, amelynek minden szegletében otthonosan és felszabadultan éreztük magunkat. Csak néhány érzés - a teljesség igénye nélkül -, ami feledtette velünk a hétköznapokat: a rönk semmihez sem fogható isteni illata, a csend, a madárcsicsergés, a lelki békesség, a házból áradó vendégszeretet és figyelmesség, amik mind-mind erősítették bennünk az érzést, hogy ide még vissza kell jönnünk! Köszönjük az élményt!
Betti és András 2020. június 11.
Közel 1 év várakozás után végre sikerült eljutni ide, a hely varázsa magasan elvárásaink fölött volt. Tökéletes felszereltség, mesebeli házikó, gyönyörű kert, pihe-puha ágy, jó játékok, nagy kád, vadregényes táj, helyi ételkülönlegességek... Azonban ami mindent vitt az az atmoszféra, mely a házikóból és a környékből árad! Nagyon jól éreztük magunkat!
Judit és Szilárd 2020. május 26.
Jól éreztük magunkat ebben a csodás kis házikóban! Sikerült kizökkenünk a mókuskerékből. Imádtuk a reggeli kávézást a verandán :)
Zsuzsa és Pityu 2020. május 13.
Nehéz már mit írni így harmadszorra, hisz ugyanazokat a szépségeket már nem akarom felsorolni. Csak annyit, hogy ha az ember úgy megy el innét, hogy közben titokban elmorzsol egy könnycseppet a szemében, akkor ez jelent valamit! Csak annyit kérek most, hogy jövő májusban is újra itt ünnepelhessem a szülinapomat!
Judit és Dóri 2020. március 3.
Nagyon hálásak vagyunk, hogy eljöhettünk erre a mesebeli helyre. Varázslatos, lélegzetelállító, meghitt, békés, barátságos helyen lehettünk. Visszatérünk!
Melinda és Jocó 2020. február 26.
Köszönjük, hogy ebben a kis meseházban pihenhettünk, csodálatos megkoronázása volt a 28. születésnapomnak. Külön köszönöm, hogy virágcsokor bekészítésével is hozzájárultatok az ünnephez! Elalvás előtt a csillagos eget nézni az ágyból felejthetetlen élmény volt. Gratulálunk ehhez a csoda-házhoz!
Zsuzsi, Gábor és Gabesz 2020. február 9.
Köszönjük, hogy eltölthettünk csodás pár napot ezen a mesebeli helyen. Ez a négy nap örök emlék lesz, melyben reméljük máskor is részünk lehet. Csodás vidék, kedves emberek, felejthetetlen élmények... Szerintünk mindenki erre vágyik. Mi legalábbis igen! Köszönünk mindent, a meleg fogadtatást, az apró figyelmességeket és csak ígérni tudjuk: még visszatérünk!
Szilvi, Patris, Tomi, Szabina 2020. január 26.
Felejthetetlen hétvégét tölthettünk ebben a hihetetlenül hangulatos házikóban. Nagyon jólesett kiszabadulni a zajos, monoton mindennapok mókuskerekéből és elbújni a világ elől. Nagyon régóta vártuk hogy eljöhessünk, leginkább a kandalló miatt, de sokkal többet kaptunk! Ez egy kis ékszerdoboz, ahol minden apró részlet tökéletes és érezni a tulajdonos szeretetét, odafigyelését. Köszönünk mindent!
Zsuzsa és Pityu 2020. január 15.
Most is nagyon szép három napot töltöttünk itt, akárcsak tavasszal. Csupa melegség, meghittség, csupa csoda. Itt jön rá az ember, hogy mennyire vágyik ezekre a dolgokra. Hogy milyen jó hallani a harangszó hangját, a kakas kukorékolását és a tűz ropogását a kandallóban. Hogy milyen jó reggelizés közben figyelni az etetőben lakmározó cinkéket, tengeliceket és fakopáncsot. Ezek az emlékek kitartanak májusig, amikor újra jövünk :)
Kincső, Vera és Józsi 2020. január 3.
Csodálatos helyen kezdtük a 2020. évet, köszönet érte! Varázslatos helyet hoztatok létre sokunk örömére. Minden szegletén látszik a gondoskodás és a szeretet. Szuperül éreztük magunkat! Ez a pár nap hihetetlenül gyorsan elszállt, jó volt csak egymásra figyelni, játszani, pihenni, teázni, kirándulni, aludni, társasozni és a kislányunk legnagyobb örömére cicázni :)
Anita és Péter 2019. december 22.
Köszönjük a lehetőséget, hogy egy sok munkával és kihívásokkal teli év végén ismét nálatok tölthettünk néhány napot. Itt ki tudunk kapcsolódni, fejben és lélekben egyaránt. A házikó adottságai, a berendezés gondosan kialakított, minden részletre kiterjedő stílusa és harmóniája mindig lenyűgöz minket, tökéletes helyszínt teremt az elcsendesedéshez és az ünnepekre való hangolódáshoz. Jövőre is visszatérünk!
Zsanett 2019. december 16.
Se szavakban, se képekben nem adható vissza az, ami itt fogadja az embert. Ezt a helyet mindenkinek saját szemével kell látni és érezni azt, amit ez a kis kunyhó nyújt. Ez pedig nem más, mint a mérhetetlen nyugalom és szeretet. A sok apró részlet, amit napról napra felfedezel, izgalmassá teszi. Itt az ember pár nap erejéig megállhat és lenyugodhat. A hétköznapok szürkeségéből kiszakadva ismét önmagára találhat. Egy szó jut még eszembe erről a helyről - mesés! Csodálatos az összhang. Köszönjük a lehetőséget, hogy kiszakadva a rohanó világból kissé megpihenhettünk itt nálatok! Ha újra elfáradnánk, ide biztos visszatérünk!
Ani és Pityu 2019. november 28.
A párommal érkeztünk ide, hogy itt ünnepeljük meg kettesben a 29. házassági évfordulónkat. Meghittségre, romantikára, nyugalomra, lelki és testi feltöltődésre, csendre vágytunk, távol a pörgős és zajos mindennapoktól. Mindezeket megkaptuk ebben a csodálatos és felejhetetlen 2 napban, Nektek köszönhetően! Hálával és köszönettel tartozunk, amiért ilyen gyönyörű, romantikus és kifogástalan házikót, hangulatot hoztatok létre. Minden tökéletes volt! Szeretnénk még a kis házikótok vendégei lenni...
Kitti és Márkó 2019. november 17.
Nagy izgalommal vártuk már ezt a pár napot, amit itt, ebben a csodás kis rönkházban tölthettünk el. Hívogató, meleg és romantikus környezet fogadott minket, amint beléptünk az ajtón. Jó volt mindkettőnknek kiszakadni a zajos hétköznapokból, a munkából, és végre minőségi időt tudtunk eltölteni egymással, ki tudtunk kapcsolódni. Nagy hasznát vettük a szuper bicikliknek, melyekkel fel tudtuk fedezni ezt a csodálatos térséget. Reméljük, hogy lesz még alkalmunk visszatérni Hozzátok!
Kati és Zoli 2019. november 14.
Köszönjük, hogy itt lehettünk! Érezhetően olyan ez a hely (az egész birtok), mint amit magának csinál az ember. Ti pedig megcsináltátok nekünk - és sok-sok mindannyiunknak. Szemet és szívet gyönyörködtető, rengeteg lélekfogó, apró részlettel. Megfogja az embert, nem ereszti - mi is vissza kell térjünk ide, vágyni fogunk rá. Nektek is annyi örömöt és boldogságot kívánunk, mint amennyit Ti hoztok oly sokunknak!
Ildikó és Benjamin 2019. november 8.
Egy álmunk vált valóra azzal, hogy megtapasztalhattuk milyen is egy rönkház adta nyugalom. Jó érzés volt magunkba szippantani a faillatot, ellazulni a gyertyákkal körbevett fürdőkádban. Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a csodának!
Evelin és Zoli 2019. október 23.
Köszönjük Nektek az itt töltött csodás pár napot. Biztosan soha nem felejtjük el az itt szerzett mesés élményeket. Ez valóban a nyugalom és béke szigete! Nagyszerű volt kiszakadni a szürke hétköznapokból, a rohanásból!
Halász család 2019. október 6.
Nagyon köszönjük a felejthetetlen hétvégét, amit ebben a meseszép rönkházban tölthettünk el családunkkal. A környezet csodaszép, megnyugtató és pihentető. A rönkház szabályokat betartottuk, sétáltunk, beszélgettünk, játszottunk, bicajoztunk :) Kipihenten hagyjuk itt ezt a gyönyörű helyet és térünk vissza a mindennapok sűrűjébe. Reméljük lesz még alkalmunk visszatérni :)
Viki és Zsolti 2019. szeptember 25.
Elmondhatatlanul hálásak vagyunk, hogy itt tölthettük ezt a pár csodálatos napot! Köszönjük, hogy megtapasztalhattuk ezt a semmihez sem fogható nyugalmat. Ez a hely maga a csoda! Biztosan visszatérünk!
Éva és Zoltán 2019. szeptember 13.
Kb. egy éve találtam a rönkházra, azóta készültünk ide. A képek alapján elképzeltem egy érzést, világot... Pont azt kaptuk, a csendet, a fa illatát, a békét. Lelassított bennünket, ugyan csak pár napra, de nagy szükségünk volt rá! Hihetetlen kisugárzása van a háznak, imádtam az apró részleteket, a házban megjelenő szívecskéket, gyertyákat, a fát, követ, mindent. Nem mellesleg 28. házassági évfordulónkat ünnepeljük ma. Nagyon szépen köszönjük az élményt. Nem utoljára voltunk itt az biztos!
Dobosék 2019. szeptember 1.
Jobb helyet nem is találhattunk volna a házassági évfordulónk megünneplésére! Szívesen visszatérnénk később is, amikor már a kis pocaklakónk is velünk tart majd :)
Péter, Zita, Tivadar és Viki 2019. augusztus 4.
Köszönjük szépen ezt a pár napot, amit Nálatok tölthettünk. Felejthetetlen élmény marad számunkra! Melegség, otthon, béke, szeretet, nyugalom... ezen szavak jellemzik ezt a kis kuckót :) Örülünk, hogy itt lehettünk!
Ferenc és családja 2019. július 7.
Köszönjük a csodálatos egy hetet, amit itt töltöttünk. Nagyon jól éreztük magunkat! A környék csodálatos volt, az emberek nagyon barátságosak. Sok élménnyel lettünk gazdagabbak. Köszönünk szépen mindent!
Réka és Szabolcs 2019. június 23.
Varázslatos a hely, amit létrehoztatok. A látvány, az illat, a környezet lenyűgöző. Nyüzsgésből, hajtásból érkeztünk, minden itt töltött pillanat feltöltött bennünket. Köszönjük a rönkházas élményeket, mostantól minden évben jövünk regenerálódni!
Roland, Judit, Botond 2019. június 8.
Köszönjük a lehetőséget, ittlétünk minden pillanata felejthetetlen élmény volt! Most pedig megyünk és építünk magunknak egy saját rönkházat :)
Ramóna 2019. május 26.
Gyerekkoromban jártam először az Őrségben, mely azóta is a kedvenc tájegységem. Több helyen voltam már, de ez a hely FANTASZTIKUS! Pazar a ház és a környezet! Teljes nyugalom, a madarak és reggel mókus a kertben. Az itt töltött néhány nap alatt kiment a gombóc a gyomromból is. Köszönöm. Feltöltődve, megújulva térek haza, de abban biztos vagyok, hogy nem most voltam itt utoljára. Gratulálok Nektek, hogy ezt létrehoztátok! Tőlem 10 napraforgót kaptok :)
Ildikó, Ricsi, Nadi és Zava 2019. május 12.
Ismét köszönjük, hogy Nálatok tölthettünk pár napot! Egy biztos, még mindig nem untuk meg a házikótok varázsát és ezért a jövőben is el szeretnénk látogatni hozzátok! A változtatások, amik az utolsó látogatásunk óta történtek, még komfortosabbá tették az ittlétünket! Gyerekeink üzenete a "Házikótoknak":
Zava (6 éves): Jó volt itt lakni!
Nadin (6 éves): Szeretünk házikó!
Köszönünk mindent!
Dóri és Szilárd 2019. április 30.
Karácsony óta tudjuk, hogy ide fogunk jönni. E 4 hónap alatt rengeteg dolog történt velünk. Sokat dolgoztunk, temérdek feladatunk volt, amihez a lehető legjobb tudásunk szerint igyekeztünk hozzáállni. Mostanra felkerült az i-re az a bizonyos pont és éppen akkor tudtunk ide elutazni, amikor a leginkább szükségünk volt rá. Itt minden olyan nyugodt és harmónikus, jó itt lenni. Megpihentünk, sokat és tartalmasakat beszélgettünk, nagyokat kirándultunk az erdőben. A kandalló hangulata nagy melegséget és szeretetet varázsolt a házba. Örülünk, hogy ez megadatott nekünk is!
Edina és Gábor 2019. április 16.
Hétvégi kikapcsolódást terveztem, gondoltam meglepem Kedvesem valamivel. Szívmániásként romantikus helyet kerestem, Őriszentpéteren Alszeri Rönk Vendégházban megleltem. Megérkezve csak álltam és a szívecskés házikót csodáltam, elvarázsolt teljesen, amit kívül-belül láttam. Hogyan is telt a három nap Kedvesemmel kettesben? Leírom ezt is pár sorban lelkesen. Napközben sokat kirándultunk és finom helyi ételeket kóstoltunk, esténként a kandalló tüze mellett borozgattunk. Jókat beszélgettünk, csak egymásra figyeltünk, a ház hangulata varázslatos erőt indított el bennünk. Azóta sem értjük mi történhetett itt velünk és ezt az életérzést Nektek köszönhetjük!
Regi és Árpi 2019. március 31.
Évek óta dédelgetett álmunk vált valóra, hogy pár napot eltölthettünk egy rönkházban. Hálásan köszönjük ezt az élményt! Mostantól ez a ház nem egy rönkház, hanem A RÖNKHÁZ! Fantasztikus, csupaszív, felejthetetlen.
Aliz és Gyurka 2019. március 15.
Egyszerűen tökéletes és kifogástalan a hely, amit alkottatok, minden elismerésünk! Álomház és csodahely! Köszönjük ezt a 3 napot Nektek, reméljük még lesz alkalmunk visszatérni!
Barbi és András 2019. február 26.
Immár másodszorra töltöttünk el itt egy kis időt, ami ugyanolyan felejthetetlen volt mint az első. Kiszakadva a mindennapok rohanásából, egymásra figyelve és jókat beszélgetve töltődtünk fel. Ez a meghitt együtt töltött idő arra ösztönöz minket, hogy családunk hagyományává váljon minden évben itt pihenni. Köszönjük a felejthetetlen élményeket!
Brigi, Balázs, Szandi és Gábor 2019. február 8.
Megérkezésünk legelső pillanatától tudtuk, hogy csodás pár nap vár ránk. Felejthetetlen élményekben volt részünk, köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a különleges világnak!
Dóri és Tomi 2019. január 27.
Szeretnénk megköszönni, hogy megálmodtátok és létrehoztátok ezt a csodát, melynek most rövid időre mi is részesei lehettünk. A házikó minden gondosan megkomponált részletéből csak úgy árad a szeretet! Talán ettől is érzi már rögtön a magáénak az ember, ahogy belép az ajtón. Imádtunk minden itt töltött pillanatot!
Barbi és Gábor 2019. január 6.
Nehéz szavakba önteni amit érzünk! Talán a legjobb szó rá a mesebeli. Gyönyörű kis házikó, gyönyörű, igényes környezet. Nem lehet vele betelni! Számunkra ez a pár nap felejthetetlen marad, amit Nektek köszönhetünk! Párként érkeztünk és jegyespárként távozunk! Az biztos, hogy vissza fogunk még jönni!
Anita és Péter 2018. december 23.
Köszönjük a lehetőséget, hogy az ünnepek előtti hétvégét kettesben itt tölthettük. Fantasztikus rönkház élmény volt, egyik ámulatból a másikba estünk. A csend, amit csak a kandallótűz ropogása tör meg, a puha ágy végében a csodás karácsonyfa, kellemes, jázmin illatú fürdő vagy a takaróba burkolózva beszélgetés a verandán csak néhány az itt szerzett élményekből. Reméljük még lesz lehetőségünk visszatérni és átélni a ház hangulatát!
Ági és Miki 2018. december 9.
"A boldogságot nem lehet ajándékba kapni, egyetlen titka adni, mindig csak adni. Jót szót, bátorítást, mosolyt, hitet és sok-sok önzetlen tiszta szeretetet."
Mi ezalatt a hétvége alatt ezt kaptuk tőletek, mert ez a kis ház mindent átadott nekünk. Éreztük, hogy benne van minden szeretet, jóság és meghittség. Ez a pár nap megmutatta nekünk, hogy milyen fontos és jó dolog egymásra figyelni!
Vandácska, Gábor és Kati 2018. november 27.
Kislányunkkal érkeztünk ide, nagyon ránk fért már a kikapcsolódás és az unalmas hétköznapokba kellett egy kis színt vinni. Nálatok ez mind sikerült, csak egy baj volt, hogy az idő nagyon gyorsan elszállt.orologi replica Legközelebb több időt szeretnénk itt eltölteni, mert a házikó teljesen magával ragadó volt és minden adott a romantikához.
Nelli, Erik és a kis Pocaklakó 2018. november 17.
Nászajándékba kaptuk a nálatok eltöltött napokat nagyon kedves barátainktól. Elmondhatjuk,rolex replica hogy életre szóló élményt ajándékoztak nekünk. A ház és a környezet is magával ragadó. Testileg és lelkileg is feltöltődtünk ezen a csodálatos helyen.
Claudia és Laci 2018. október 24.
Nehéz szavakat találni arra, amit ebben a pár napban megélhettünk Nektek köszönhetően. A párom meglepetésként hozott ide, de amikor az ajtón beléptünk, mindkettőnknek egy dolog jutott eszébe: Igen, otthon vagyunk, haza jöttünk. Olyan volt ez számunkra, mint egy időutazás, hiszen mi magunk is rönkház építésbe fogtunk és eldöntöttük, életvitelszerűen szeretnénk lakni egy ilyen kis csodában. A ház minden részletében elvesztünk. Mindene olyan tökéletes, amilyenné majd mi is szeretnénk varázsolni a kis fészkünket. Apropó varázslat...Igen, megfogadtuk a "Rönkház Szabályokat", lobogott a tűz első este a kandallóban, ültem a kis széken előtte egy pohár borral a kezemben és merengtem a jövőbeli meseházunkon, amikor egyszer csak mellém térdelt a Kedvesem és feltette azt a kérdést, amire álmomban sem gondoltam, hogy itt fog megtörténni...IGEN! IGEN! IGEN! Szavak nincsenek rá, mit érzünk most! Határtalan boldogság, köszönjük, hogy itt lehettünk!
Andi, Gábor, Luca és Zéti 2018. október 7.
8 hónap várakozás után végre eljutottunk ide. Amikor először beléptünk az ajtón, elállt még a lélegzetünk is! Az illat és az egész ház valami fantasztikus! A berendezés, a felszereltség kifogástalan, nem maradt hiányérzetünk. Sőt! Ha lenne egy ilyen csodálatos rönkházunk, biztosan nem adnánk ki, de Nektek nagyon köszönjük,replica rolex hogy lehetővé tettétek számunkra is ezt a felejthetetlen élményt! A gyerekek is imádták. Remélem egyszer még vissza tudunk ide jönni!
Mirek, Timi és Dalibor 2018. szeptember 14.
Először, de nem utoljára voltunk itt :) Nagyon igényes a ház és a kert, szó nem érheti az egészen biztos! Köszönjük szépen ezt a néhány szép napot, amikor valóban nem törődtünk semmi mással, csak ezzel a sok szépséggel, ami körülveszi itt az embert! Minden jót kívánunk!
Gyulai család 2018. augusztus 26.
Csodálatos 5 napot töltöttünk el a rönkházban, családként ez volt az első közös nyaralásunk, szebb helyszínt nem is választhattunk volna hozzá! Lujza kislányunk itt állt először négykézlábra és tette meg az első próbálkozásait a mászásra. Örök emlék marad, köszönjük szépen! Szeretnénk még visszatérni Önökhöz és Őriszentpéterre is!
Veronika, Józsi, Eszter, Lídia 2018. augusztus 2.
Ti mindenre gondoltatok, amikor ezt a mesevilágot megkomponáltátok! Minden részlet tökéletes, maximális kényelemben volt részünk. Külön köszönet a kint és bent található 31 db szívecskéért :) Volt cica, mókus és a gyerekek nagy örömére még süni is, akit a kert finom gyümölcseivel megkínáltunk. Köszönjük a kedves fogadtatást, az Őrségben eltöltött pár napot ez a bűbájos mesekuckó tette igazán feledhetetlenné! Köszönjük a jól felszerelt, vadiúj bicikliket is :)
Mónika és Viktor 2018. július 25.
Először is gratulálunk ehhez a csodához. Maga a környezet és a ház is egy igazi kompozíció. Nagyon jó érzés látni és tapasztalni, hogy vannak még akik ezt az értéket óvják és képviselik. Egy igazi utazás az ember lelkének ami teljesen elrepíti a hétköznapokból és óriási feltöltődést ad. Nagyon köszönjük, hogy részesei lehettünk!
Andi és Tamás 2018. július 13.
Pihentető, szép élmény volt! Itthon voltunk ebben a pár napban. Gyönyörűt alkottatok! További sok sikert kívánunk hozzá!
Hajnalka és János 2018. június 29.
Fantasztikus néhány napot töltöttünk itt. Csodálatos a rönkház, a berendezés, a környezet és a kert. Gratulálunk ehhez az álomhoz. Sikerült magunkat maximálisan kipihenni és átadni a csendnek, békének és harmóniának. Az Őrség önmagában gyönyörű, de ezt még sikerült fokozni ezzel a kis "mézeskalács" házikóval!
Eszter és András 2018. június 15.
Szinte szavakba se lehet önteni amit ebben a pár napban átéltünk. A házikó maga a csoda! Bár az időjárás sajnos nem mindig tett a kedvünkre, így is nagyszerűen éreztük magunkat. Csend, béke, nyugalom, ez mindent magában foglal.replica rolex Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a varázslatos világnak! Még visszatérünk :)
Tündi és Zoli 2018. május 29.
Talán másfél éve, hogy megláttam az interneten ezt a csodás rönkházat. Azóta is ide vágyom. És most megtapasztalhattam, megtapasztalhattuk a párommal, hogy milyen is újra a természetben lenni, a részévé válni kicsit. A városi zajok után ez gyógyír a léleknek. Tetszik, ahogy a "falusi",rolex replica természetes közeget ötvöztétek a mai kor technikai eszközeivel. Külön piros pont, hogy nincs TV! Így az ember újra tud befelé figyelni, illetve a párjára és a többiekre. Minden nagyon összhangban van. A figyelmességetek mindenben meglátszik. Köszönjük a finom pálinkát és a bonbont. Ez igazi pihenés, relaxálás volt nekünk. Imádtuk a madárkákat, a friss reggeli harmatban sétálni pedig a csúcsok csúcsa volt! A fűben fekve érezni a természet illatát...és még sorolhatnánk...köszi, köszi, köszi! Még jönni fogunk :)
Imelda és Feri 2018. május 11.
Minden elképzelésünket felülmúlta a ház! Ajándék volt ez a néhány nap. Érezni, hogy szívből született! Köszönjük!rolex falsi
Brigitta és a többiek 2018. május 6.
Érkezésünkkor döbbenten tapasztaltuk, hogy nincs TV, wifi és a fáskamrában sem találtuk a szaunát és a jakuzzit. Találtunk egy dézsát, de nem volt benne buborék. A kandallónak álcázott plazma Tv-nek nem találtuk a távirányítóját. A nappali közepén lévő hinta nem működik, hiába hajtottuk! A kerti faházban a quadok helyett bicikliket találtunk, jó lenne kicserélni! Minek ide ennyi madár??...és hol vannak a csúzlik??...
Nem ám :) Nagyon szerettünk itt lenni, minden évszakot ki szeretnénk próbálni! Köszönjük!
Anette és Miklós 2018. április 17.
Jól éreztük magunkat itt, kellemes hangulat és nyugalom töltött el bennünket ebben a két napban. Köszönjük a lehetőséget!
Christa 2018. április 1.
A környék és a ház varázslatos és mesebeli. Az összes apró kedves kis részlet megmelengeti az ember szívét (talán ezért is a sok szívecske). Ennek a háznak lelke van, ami bizonyára az Önök lelkét tükrözi vissza. Köszönjük az élményt!
Lőriinczék 2018. március 13.
Három gyerekkel érkeztünk. A középső azt mondta amikor megérkeztünk: Anya, itt életem végéig eléldegélnék. Azt hiszem, ebben minden benne van. Köszönjük!
Dorka és Gábor 2018. március 4.
Eredetileg ezekben a napokban a szüleim töltötték volna itt a hétvégéjüket, de úgy alakult, hogy mi jöttünk helyettük. Az utazás előtt 3 nappal tudtuk meg, nagyon hirtelen csöppentünk bele ebbe a CSODÁBA. A borús és nehéz hétköznapokban az embernek néha szüksége van feltöltődésre és megnyugvásra, amit itt 100%-osan megtaláltunk. Hihetetlen, határtalan boldogság veszi itt körül az embert. Nagyon hálásak vagyunk, hogy itt tölthettük ezt a pár napot ebben a természetes gyönyörűségben!
Hajni, Gábor és a kis Miksa 2018. február 25.
Ez a rönkház egy kis csoda! Csodálatos hétvégénk volt itt. Ha megtehetnénk,vinnénk magukkal az egész házat :) Biztosak vagyunk benne, hogy jövünk még! A kandalló felejthetetlen élmény volt.
Barbi és András 2018. február 13.
Párommal egymást leptük meg Karácsony alkalmából ezzel a pár nappal, ezen a csodás helyen. Nem titkolt szándékunk volt, hogy a város zajától távol, a mindennapi rohanásból kiszakadva töltsük ezt az időt pihenéssel, feltöltődéssel, egymásra figyeléssel. Ez a ház mindent megadott, ami ehhez csak kelhetett. Csendet, nyugalmat és az otthon melegének érzését. Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a csodának! Biztosak vagyunk benne, hogy még visszatérünk, reményeink szerint már hárman :)
Kata és Zoltán 2018. február 2.
Szerelmem lepett meg születésnapom alkalmából ezzel a csodás pár nappal. Azt hiszem soha nem voltam még ennyire csodás helyen. Lenyűgöző, hangulatos, otthonos és nem akarunk elmenni :) Eddig is közel álltunk egymáshoz, de azt hiszem, hogy a gyerekek nélkül, csak egymásra figyelve szinte eggyé váltunk. Kívánok minden nőnek ilyen csodás szerelmes napokat ebben a fészekben. De azért jövünk majd a gyerekekkel is :)
Anikó és Attila 2018. január 23.
Életem legszebb születésnapi ajándékát kaptam e csodás három nap keretében. Pont amire vágytam. Béke, csend, nyugalom és együttlét. Köszönöm ezt a különleges ajándékot páromnak és Nektek, akik megteremtettétek ezt a mesés helyet hozzá. Bízom benne, hogy máskor is lesz alkalmunk elbújni ide a világ zaja elől és feltöltődni szép emlékekkel.
Noémi és Ádám 2018. január 4.
Rövid közös életünk legszebb pillanatai voltak ezek.
Izabel és Zoltán 2017. december 15.
Kedves Ismerős és Ismeretlen! Aki még nem járt ezen a csodás helyen, ő még nem tudja mit hagyott ki! Aki meg már volt, ő tudja mit nyert! Aktiv pihenés, kandalló, romantika, szó szoros értelmében vett csend... Elmondani nem lehet, át kell élni...
Angéla, János és Ádám 2017. december 3.
Köszönjük ezt az elvonulós hétvégét, távol a rohanó, zajos városoktól. Sikerült kikapcsolódnunk, feltöltődnünk. A reggeli kávé a verandán, az esti beszélgetések a kandalló mellett, a kirándulások után a meleg rönkházban való felmelegedés...mind-mind életreszóló élmények. Nehezen indulunk haza, de ezeket visszük magunkkal!
Aliz és Péter 2017. november 29.
A házikó minden szegletéből árad a melegség és a szeretet. Köszönjük az itt töltött két éjszakát. Csodálatos emlékekkel térünk haza, van közöttük életre szóló is, mivel a párom e csodás helyen kérte meg a kezem. Egész biztosan visszatérünk még.
Liza és Gábor 2017. november 15.
Álmaim visszatérő helyszíne egy ehhez hasonló rönkház... El kellett jönnöm ide, hogy tudjam, biztosan ilyet szeretnék. A fa itta a nevetést, a könnyeket és a pillanatokat. Szívem szilánkjai szétszóródtak itt, de egyszer visszajövök és összeszedem mind...
Timi és Zoli 2017. október 30.
Köszönjük, hogy pár napig a magunkénak tudhattuk ezt a gyönyörű, varázslatos helyet! Az itt töltött pár nap életünk végéig csodás emlékeket fog felidézni.
Aranka és Robi 2017. október 23.
Nagyon örültünk, hogy ebben a rohanó, felgyorsult világban létezik még egy ilyen hely, ahol fontos a természetesség, a meghittség, az emberség és az odafigyelés. Ti mindezt megteremtettétek ebben a kis házikóban. Csak gratulálni tudunk hozzá és köszönjük, hogy mi is részesei lehettünk!
Laci, Csenge, Dalma baba, Marietta 2017. október 15.
Kedves, hangulatos házikó, ropogó tűz, romantikus lángcsóvák, gyertyafény és forró fürdőzés, apró részletek, igényesség, csodás napsütés és meleg, almaszedés és foci a kertben, vendég cicu a küszöbön, esti bográcsozás, csillagos égbolt, illatok az erdőben, rengeteg gomba, vadász főzőverseny...sok öröm, emlék, illat...köszönjük!
Kriszti és Andor 2017. október 5.
Házas életünk első napjait töltöttük itt, varázslatos nászutunkra egész életünkben emlékezni fogunk :)
Bea és Zsolti, Éva és Péter 2017. szeptember 17.
Köszönjük ezt a fantasztikus rönkházat itt a nyugalom szigetén! Bár az időjárás nem fogadott a kegyeibe minket, nem szegte kedvünket, mert így volt lehetőségünk kipróbálni a kandalló nyújtotta meghitt pillanatokat! Reméljük még lesz lehetőségünk visszatérni!
Andi és Zsolt 2017. szeptember 7.
Köszönjük, hogy nászutunkat ebben a csodálatos környezetben és a még csodálatosabb rönkházban tölthettük. Felejthetetlen pillanatokkal és felfedezésekkel gazdagodva térünk haza.
Ui: a pálinka isteni! Visszatérünk :)
Kis család 2017. augusztus 22.
Kedves Házigazdák! Örök emléket viszünk haza magunkkal...A 'rönkház élmény' elmondhatatlan, mindenkinek ki kellene próbálni :) 40. születésnapra ajándékként kaptam a barátainkktól és mit is mondjak, soha nem fogom/fogjuk elfelejteni az itt eltöltött két hangulatos napot! Köszönjük a lehetőséget!
Hörömpő család 2017. augusztus 6.
Nagyon jól éreztük magunkat! A ház és a környezet csodás, tényleg a nyugalom szigete. Kipihenve és feltöltődve megyünk haza.
Ági, István, Ágika, Anna, Léda 2017. július 29.
Köszönjük az itt eltöltött nagyszerű napokat. Fájó szívvel hagyjuk itt a nyugalom szigetét...Még visszajövünk!
Berni. Zsolti és a Pocaklakó 2017. július 12.
Csodálatosan éreztük magunkat ebben a mesebeli házikóban! Nagyon sokat inspirálódtunk, csak azt sajnáljuk, hogy a colostokot otthon hagytuk :) Minden részlet nagyon ki van találva! Reményeink szerint újra jövünk majd :)
Manuela, Ádi, Doda, Ági, Barnabás, Gábor 2017. július 2.
Köszönjük szépen ezeket a csodálatos napokat a kis kuckótokban! A ház telis-tele van szeretettel és minden apró részletre gondoltatok, ami a komfort érzésünket biztosította. Csupa szív mindenhol, imádtuk, köszönjük!
Enikő, Lajos, Tamás, Orsi, Márk, Marika és Jani 2017. június 14.
Heten voltunk mint a gonoszok, mégis szeretetben teltek a napok, köszönhetően a hely varázsának. Köszönjük a kóstolót, nagyon jól esett mindenkinek, egyből vidám lett a hangulat a fáradtság ellenére. A kisbabaágy telibe talált :) nagyokat kuncogott a kicsi benne. Mindent köszönünk!
Kriszti és Fecó 2017. június 8.
Nehezen hagyjuk itt ezt a kis 'Földi Paradicsomot', a Béke Szigetét. Csodás napokat töltöttünk itt, felejthetetlen, élményekkel teli pillanatokkal lettünk gazdagabbak. A ház hangulata, a kert meghittsége lenyűgöző, ahová még visszatérünk. Köszönjük, hogy ebben a gyönyörű környezetben hoztátok létre a rönkházat!
Edith, Gergely, Dani és Marci 2017. május 28.
Felejthetetlen napokat töltöttünk Nálatok. Kirándultunk, lovagoltunk, kávéztunk a verandán és nagyon finomakat főztünk. Biztos vagyok benne, hogy visszajáró vendégek leszünk és egyszer talán ide is költözünk a szomszédba.
Petra és Zoli 2017. május 14.
"Elegem van az egészből, úgy szeretnék elrejtőzni a világ elől...Ne zavarjon senki!"
Azt hiszem, ez itt sikerült, feltöltődve és kipihenten távozunk két éjszaka után. A ház és a környezet fantasztikus kívül--belül egyaránt. Akár terápiás jelleggel is bátran ajánlanám bárkinek :) Köszönjük, hogy itt lehettünk, jövünk még :)
Tündi és Feri 2017. május 1.
Köszönjük a szíves vendéglátást! Egy életre szóló élmény volt először egy igazi rönkházban eltölteni pár napot!
Nagyon élveztük minden pillanatát. Az a pillanat felejthetetlen marad, amikor először nyitottuk ki a MESELAK ajtaját és a zord időből egyszer csak átjárta testünket és lelkünket a melegség és a szeretet érzése. Minden gondunkat és bajunkat feledtette ez a pár nap. Élveztük a madarak csicsergését nappal és este a kandalló lobogó tüzét csodáltuk.
Köszönöm testvéremnek és páromnak ezt a szuper szülinapi ajándékot!
Ági és Laci 2017. április 20.
Magunk mögött hagyva 2,5 és 1 éves gyermekeinket jöttünk el hozzátok kicsit pihenni :) Ennél jobb helyszínt nem is találhattunk volna! Még az április végi havazás is kapóra jött, ki se dugtuk az orrunkat a házból, mondjuk ez igazán nem is esett nehezünkre :) Gyönyörű a házikó, csodás a hangulata, lenyűgözött minket, hogy minden milyen szépen és igényesen van kialakítva. Éreztük a vendégszeretetet, még így is, hogy személyesen nem találkoztunk. Élveztük a csendet, a kandalló melegét, a fürdőbombákat és a pálinkát is :) Úgy gondoljuk, egy év múlva leszünk ismét annyira fáradtak, hogy újra elbújjunk kicsit nálatok a világ (és a lurkók) elől :)
Köszönettel: Ági és Laci
Évi és Jenő 2017. március 30.
Az előttünk itt járok már mindent leírtak, szívesen űberelnénk, de azokat már nem lehet fokozni :) Mesevilágba csöppentünk! Meghitt volt itt lenni, ebben a barátságos, családias kis mézeskalács házikóban. Aki egyszer ide belép, örökre a szerelmese marad! A melőbbi viszontlátásra:
Évi és Jenő
UI: Imádtuk a mesekönyveket :)
Júlia és Balázs 2017. március 19.
Nagyon örülünk, hogy rátok találtunk. Fantasztikus a ház, a környék és a Ti vendégszeretetetek is! Sok helyen megszálltunk már az országban, de ennyire felkészült hellyel még nem találkoztunk. Köszönjük, hogy ilyen széppé és feledhetetlenné tettétek a mézes napjainkat!
Rita és Olivér 2017. március 12.
A ház csodás, de ami még szebbé teszi, hogy minden kis részletében, sarkában, kiegészítőjében benne van az igényesség és a szeretet. A szívecske motivum kísérje továbbra is a vendéglátók sikerét! Visszatérünk és ajánljuk másoknak is.
Mariann és Tibi 2017. március 1.
Köszönjük ezt a pár napot. Csodálatos kis házikó, igazi nyugalom szigete! Élmény volt itt lenni!
Szeretettel: Mariann és Tibi
Móni és Laci 2017. február 15-17.
Köszönjük a lehetőséget, hogy itt vendégeskedhettünk Nálatok. Egy szó, amelyben minden benne van: VISSZATÉRÜNK!
Ui: sok látogatónk volt, kis madárkák és őz is :)
Csilla és Henrik 2017. február 5-7.
Köszönjük ezt a csodás, meghitt 3 napot Nektek! A házikó még annál is szebb, mint ahogy a képek alapján elképzeltük. Takaros, tiszta és a kényelmi szempontoknak tökéletesen megfelel. Igyekeztünk az időjárási viszonyok ellenére minden "Rönkház szabályt" betartani, ami kimaradt, azt nyáron visszajövünk és pótoljuk :)
Ildikó és Zsolt 2017. január 15.
Amikor a szemem elé került ez a szöveg a neten: "Vannak emberek, akik szeretnének egy nagy házat, egy gyors autót és rengeteg pénzt. Mások csak szeretnének egy kis kuckót az erdőben, távol ezektől az emberektől..." pont egy ilyen házikót képzeltem hozzá!
Köszönjük, hogy kipróbálhattuk, élvezhettük a csendet, nyugalmat.
Dóri és Attila 2017. január 5.
Csodálatos volt az itt töltött 3 nap. A ház, a környezet, az apró részletek, illatok, hangok, érzések. Mintha egy álomvilágba csöppentünk volna! Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt, mindig szeretettel fogunk visszagondolni és visszavágyni ide!
Viola és Csaba 2016. december 26.
A lehető legcsodálatosabb döntést hoztuk azzal, hogy ide látogattunk. Varázslatos energiák és frenetikus atmoszféra lengi körül az egész telket, a szemet gyönyörködtető rönkházikóban árad a végtelen szeretet! Meglepő és megkapó volt számunkra a minden apró részletre kiterjedő figyelem.
Köszönjük a tőletek kapott lelki és tárgyi ajándékokat egyaránt. Nagyon szépen köszönjük, hogy itt tölthettük a Karácsonyt!
Szeretettel: Viola és Csaba
Mészáros és Tóth-Vajna család 2016. december 21.
Gyönyörű a ház, ritkán találkozni ilyen igényes és hangulatos szálláshellyel! Tökéletes helyszín volt a karácsonyi ráhangolódáshoz. A gyerekek is nagyon jól érezték magukat!
Köszönjük a vendéglátást!
Kinga és Kincső 2016. december 9.
Nehéz szavakba önteni, mennyire csodás volt itt ez a pár nap. Már maga a fogadtatás a borral, pálinkával és csokival mosolyt csalt az arcunkra.
A tisztaság, a díszítés 10/10 pont!
Az az igazi vendégszeretet, amikor a vendéglátó a vendég fejével gondolkodik, és itt minden igény ki volt találva.
Biztosan jövünk még!
Roland és Rita 2016. december 5.
Magával ragadó a kis rönkházikó! Nagyon hálás vagyok a férjemnek, hogy a születésnapom alkalmával ezzel a csodás élménnyel lepett meg. A rózsaszirmok, a torta...nagyon szépen köszönöm Nektek a meglepetésben való közreműködést! Azt hiszem, ez volt az eddigi legszebb születésnapom! Nem szeretném, hogy véget érjen!
Köszönjük szépen, hogy itt lehettünk és részesei lehettünk két napig ennek a csodának!
Remélem hamarosan újra írhatok a Vendégkönyvbe :)
Andi és Lehel 2016. november 8.
Test és lélek itt meggyógyul. Köszönjük, hogy itt lehettünk!

"Légy az, kiből árad a nyugalom.
Légy az, kire nem hat a hatalom.
Nyújtsd oda, hol kérik a kezedet,
S menj oda, hol fázik a szeretet."
/Gárdonyi Géza/
Évi és Viktor 2016. október 23.
Röviden és tömören: ez egy csodálatos kuckó egy csodálatos környezetben. Minden pillanatát imádtuk a hétvégénknek. Máskor is jövünk!
Ui: Isteni volt a pálinka :)
Melinda és Péter 2016. október 6.
Köszönjük, hogy részesei lehettünk annak a csodának, amit megalkottatok. Megújulva, feltöltődve térünk vissza a hétköznapokba. A pálinka isteni volt és kipipáltuk a "Rönkház Szabályok"-at!
Melinda és Péter
Detti és Sanyi 2016. szeptember 20.
Nagyon köszönjük Nektek, hogy ezt a kis rövid időt ilyen szép helyen tölthettük. Olyan érzésünk volt, mintha egy gyönyörű meseházikóban lettünk volna. Minden apró részlet igényesen kialakított és nagyon szép.
Detti és Sanyi
Kriszti és Zsolti 2016. szeptember 4.
"Jó néha a sötétben a holdat nézni, hosszan egy távoli csillagot igézni. Jó néha fázni, a semmin elmélázni. Tavaszi esőben olykor bőrig ázni, tele szájjal enni, hangosan szeretni. Jó néha magamat csak úgy elnevetni, sírni ha fáj, remegni ha félek, olyan jó néha érezni, hogy élek!"
Köszönjük, hogy ebbe a rohanó világba belecsempésztétek ezt a kis csodát. Újra ráébredni, mi is fontos az életben. Kívánunk sik sikert Nektek: Kriszti és Zsolti
Harasztiék 2016. szeptember 2.
Ismét itt vagyunk. Tavaly még csak párként jöttünk, most pedig házaspárrá váltunk. Köszönjük a veleméri ajánlást, hála Nektek, életünk egyik legszebb napját Nálatok, illetve Veleméren élhettük át. A hely ismét magával ragadott minket, már alig várjuk, hogy tavasz legyen és ismét jöhessünk.
Mindent köszönünk Nektek: Harasztiék
Frigyes, Detti és a család 2016. augusztus 30.
Magyarország térképére be fogjuk rajzolni: ez az őrségi Attila-domb. A ház és a kert minden pontja rengeteg energiát sugároz, teljesen feltöltődtünk. A kis házőrző cica minden mozdulatunkban velünk volt, a pálinka kivételével mindent megkóstolt, most akár napokig nem kell enni adni neki. Köszönjük ezt a pár napot: Frigyes, Detti és a család
Kristóf, Krisztián és Zsófi 2016. augusztus 6.
Csodásan éreztük magunkat, minden olyan volt, ahogy elképzeltük. Köszönjük, hogy megosztottátok velünk a házatokat, reméljük máskor is jöhetünk majd! Pálinkát (eddig) még nem, de lekvárt szoktam főzni, amiből egy kis üveggel szeretnénk viszonozni a kedvességeteket!
Judit és Zsolt 2016. július 27.
Lassan betelik a Vendégkönyv és mi sok újat nem tudunk írni. Így röviden 'csak' ennyit:
Köszönjük, hogy:
- létrehoztátok ezt a házikót
- Mark Zuckenbergnek, hogy kitalálta a Facebookot, ahol rátaláltunk az oldalra :)
- a rendkívül finom barackpálinkát (ó, ne, szilva volt??)
- az ötletességet, kreativitást, jó ízlést, amivel berendezték a házikót
- rendszeresen megosztják az élményt másokkal, amit házikójuk nyújt
- a pihe-puha törölközőket
- a kertet úgy, ahogy van
- a madarakat és a cicákat, akik minden nap meglátogattak bennünket.
Nehéz szívvel megyünk haza és bánatunkat csak az enyhíti, hogy hamarosan visszatérünk.
Judit és Zsolt
Könczey család 2016. július 16.
Nagyon jól éreztük magunkat ebben a csodás rönkházban. Meghitt, kedves és vendéghívogató a ház és a kert is, ahol a vendég minden kényelemmel ellátott.
Reméljük, hogy nem utoljára élvezhettük mindezt és akár már jövő nyáron ismét visszatérhetünk.
Miklós, Noémi, Hanna, Eszter és Botond 2016. július 8.
Köszönünk mindent, csodálatos volt a nyaralás! Szuper a rönkház, élveztük a gyönyörű kertet. Köszönjük a sok-sok figyelmességet amit kaptunk! Miklós, Noémi, Hanna, Eszter és Botond
Ibolya, Zsófi, Nóri, Füles 2016. június 24.
A gyerekek örültek a Bambi kuckónak, a bográcsolásnak, a szépséges háznak, hintaszéknek, a természet közelségének: gilisztafaló rigó, vakondtúrások, szép virágok. Az éjszakai nyugalomnak: csend, hűvös szoba, reggeli rigófüttyös ébredés. Az Őrség csodáinak: lovaglás, sok-sok csobbanás Lentiben és Szentgotthárdon, állatsimogatás a biogazdaságban, kötélcsúszda a templomnál, imádkozás az Árpád-kori templomban, szaladgálás Szalafőn és Pityerszeren.
Mindenben otthonra találtunk rönkházukban. Sok szép emlékkel gazdagodva térünk haza. Isten áldása legyen házukon és gazdáikon: Ibolya, Zsófi, Nóri, Füles
Mona és Zsolti 2016. június 10.
Ülünk a férjemmel itt a nappaliban és keresem a szavakat, hogy mitől olyan jó ez a reggel, amikor még a gyerekek is alszanak. Kint csendesen szemerkél az eső és ez egy olyan hétköznapi reggel, amikor nem szól sem TV, sem telefon és végre beszélgetünk!!
A ház varázslatos, a kert mesés <3 Ezt a békét most hazavisszük magunkkal és megígérjük magunknak, hogy visszatérünk!
Köszönettel: Mona és Zsolti
Orsi, Peti és a kislányok 2016. június 7.
Jó, hogy van ilyen hely is az országban. Öröm volt a kislányom altatása közben felfedezni a ház sok apró részletét. Az otthonunk otthonossága vett körül minket. Hála és köszönet érte: Orsi, Peti és a kislányok
Feri és Netty 2016. május 29.
A páromtól kaptam a 12. házassági évfordulónkra ezt a hétvégét, ami felejthetetlen és hatalmas meglepetés volt. Nagyon jól éreztük magunkat és reméljük, hogy visszatérünk még ebbe a kis "csodaházba".
Köszönjük: Feri és Netty
Judit, Tamás, Dóri, Máté, Olivér 2016. május 8-10.
Köszönjük Nektek, hogy kettő napot eltölthettünk ebben a mesebeli házikóban <3
Érezhető, hogy a szívetek-lelketek benne van! Gyönyörű élményekkel, emlékekkel térünk haza Dunaharasztiba!
Sok szeretettel: Judit, Tamás, Dóri, Máté, Olivér
Peti, Edit, Lili, Bence és Levente 2016. április 24.
Nagyon szépen köszönjük Nektek ezt a csodálatos pár napot, amit itt tölthettünk. Minden tökéletes volt! Még szívesen maradtunk volna tovább is...
A visszatérés reményében, minden jót kívánunk szeretettel: Peti, Edit, Lili, Bence és Levente
Anna és Attila 2016. április 15.
Ebben a csodálatos házban benne van a szívetek is! Köszönjük, mert ettől több mint a többi ház...
Sosem felejtjük el, még jövünk, ahogy tehetjük!
Zita és Robi 2016. április 10.
Ez a hely egy csoda! Soha nem voltunk még ilyen cuki házikóban. Ritka, hogy ennyire figyelnek a részletekre a szállásadók. Még az utolsó kis poháron vagy gyertyán is érződik a szeretet, ami átlengi az egész házat. Imádtunk itt lenni :) A kandalló és a napsütéses veranda volt a kedvencünk. Nagyon örülünk, hogy megtaláltunk Titeket!
Köszönjük: Zita és Robi
Zsófi, Marci, Magdaléna és Kamill 2016. április 3.
Évekkel ezelőtt láttam egy képet a házról... Azóta járt a fejemben, egyszer el kellene jönnünk. Most végre megtettük, férjemmel, kisfiúnkkal aki most 4 éves és csodaként éli meg ezt a mesebeli házikót, a kis 7 hónapos kislányunkkal, aki életében először itt a kertben evett füvet :)
Nagyon jól éreztük magunkat, hatalmasat túráztunk, pihentünk, élveztük a rönkház nyújtotta "luxust", a kandallót és szerencsénkre a napsütést.
Az Őrség gyönyörű, a ház csodás! És bár nem találkoztunk, úgy éreztük, hogy itt minket nagyon nagy szeretettel látnak! Biztos, hogy visszatérünk!
Köszönjük: Zsófi, Marci, Magdaléna és Kamill
Szalai család 2016. március 23.
A madarakat minden nap megetettük, a kandallóba befűtöttünk, nyárson szalonnát sütöttünk. Pihentünk, túráztunk, szórakoztunk, esténként kártyáztunk és dominóztunk. Egy szónak is száz a vége: jól éreztük magunkat és visszatérünk!
Vanda, Dorina, Katta 2016. március 20.
Minden elismerésem az Önöké! Sok szép helyen jártunk már, túl vagyunk a legszebbnek mondott 5*-os szállodákon is, de mindegyikből hiányzott az a meghittség amit ez a ház ad. Ebben nagyban benne van az Önök "keze" is, hiszen minden zúgban látszik, hogy gondoskodnak arról, hogy az itt megszálló vendégek érezzék a szeretetet, amivel ezt a gyönyörűséget építették.
Andi és Norbi 2016. február 18-20.
A rönkházatok varázslatos! Ahogy átléptük a küszöböt, a külvilágot magunk mögött hagytuk. Ez az a hely, ahol nem baj ha rossz idő van, mert a benti meghitt, otthonos, mesebeli környezetből nem is nagyon vágyakoztunk a szabadba! Köszönjük, hogy itt lehettünk!
Eszter és Tamás 2016. február 14-16.
Reméljük, egyszer nekünk is lesz egy hasonló :)
Anita és Gábor 2016. február 10-12.
Ezt a házat receptre kellene felírni mindenkinek, aki elfáradt a mindennapokban, mert itt valóban a csend szigete vár. Köszönjük ezt a pár napot, nagyon jól éreztük magunkat "második nászútunkon".
Ági és Dani 2016. január 31. - február 3.
"... Jó lenne egyszer olyan természetességgel ébredni, ahogy a Nap csúszik fel az égre, óvatosan bontogatva ki a világot.
Jó lenne egyszer közel engedni a csodát... vándorolni a hatalmas mezőkön és megállni egy elárvult vadrózsabokornál, nem elvárva a mező zöldjét, a virágok színét, illatát, a szirmok bársonyát.
Csak állni a szépség előtt, egy idegen őszinte kiváncsiságával, készen új értelmet adni a fogalmaknak és kötni új barátságot a világgal és magunkkal..."
(Boda Magdolna: Egyszer így lenne jó)
Köszönjük ezt a mesés helyet és a lehetőséget!
Alexandra és Zoli 2015. december 23-26.
Köszönjük szépen ezt a mesebeli élményt, amit szereztetek nekünk. Csodálatosan éreztük magunkat, még soha nem volt ilyen különleges Karácsonyunk, mint itt, nálatok, ebben a különleges pici házikóban. Jövőre biztosan visszatérünk! Köszönjük szépen a karácsonyi ajándékot! Boldog Új Esztendőt Kívánunk!
Kitti és Zoli 2015. december 7-9.
Köszönjük szépen, hogy élvezhettük a házikó különleges és mesébe illő hangulatát! Reméljük mihamarabb visszatérhetünk! :) Párként érkeztünk, jegyespárként távoztunk! <3
Réka és Tibor 2015. november 9-11.
Fantasztikus a ház, felülmúlta a képeket, amiket érkezés előtt sokszor nézegettünk :) Nagyon hangulatos, nyugodt, csendes a ház, a környék, csodálatos volt madárcsicsergésre ébredni és a besütő napra, hihetetlen, hogy november közepén még a napsütésben reggeliztünk kint! A kandallóra nincsenek szavak, imádtuk a fényét, melegét. Köszönjük szépen ezt az élményt, biztosan ajánlani fogjuk!
Virág, Olgi, Ildikó, Vera 2015. október 28-30.
Tudtuk, hogy jó lesz, de a valóság felülmúlta az elképzeléseinket! Csend, nyugalom, béke, meseszerű környezet. Minden adott, hogy az ember jól érezze magát! Köszönjük az élményt és a bizalmat!
Ajánlani fogjuk másoknak is!
Wiki és Lackó 2015. szeptember 18-20.
Köszönjük az élményt és ezt a hihetetlen nyugalmat, amit biztosítottatok számunkra. A ház és a környék csodálatos. A kandalló teljesítménye hihetetlen, de sikerült nyugodtan aludni az ötven fokos hőségben. A pálinka isteni finom volt. A következő látogatásunk alkalmával, ha sikerül újra eljutnunk ide, elő szeretnénk rendelni egy nagyobb üveggel :)
Köszönjük, hogy itt lehettünk: Wiki és Lackó
Beáta és Attila 2015. augusztus 27. - szeptember 2.
Először is gratulálunk ehhez a csodás rönk házikóhoz. Nagyon tetszik és örültünk, hogy itt lehettünk. Tényleg a nyugalom szigete ebben a mai világban, amikor minden a rohanásról szól. Reméljük, hogy egyszer még visszatérhetünk. Köszönjük, hogy széppé varázsoltátok a nászútunkat ezzel a csodás hellyel.
Szilvi, Laci, Nóri 2015. augusztus 15-19.
Első alkalommal jártunk itt az Őrségben, jobb szállást nem is találhattunk volna :) Nekünk az Őrség egyet jelent most már az alszeri rönkházzal. Csak áradozni tudunk a helyről. Igényes, kifinomult, ízléses és nagyon otthonos! A wellness részleget, a "teknőt" pedig imádtuk!! Köszönünk mindent, mindenfelé ajánlani fogjuk!
Szeretettel: Szilvi, Laci, Nóri
Vincze család 2015. július 17.
Csak egy pár szó amik e pár nap után eszünkbe jutottak: harmónia, békesség, szeretet, igényesség, öröm, boldogság. Köszönjük, hogy részt vehettünk ebben a csodálatos kalandban.
A viszontlátás reményében: Vincze család
Nagy család 2015. június 28.
Leginkább 4 éves gyermekünk szavaival tudnánk kifejezni, hogy milyen jól éreztük magunkat:
"Jöjjünk máskor is az Őrségbe, de pontosan ugyan ide, pontosan ugyan ebbe a rönkházba!"
Köszönettel, a viszontlátás reményében: Nagy család
Adrien és Lala 2015. június 2.
Nem könnyű elmondani, mit talál itt az ember...Mi is egy ilyen kis béke-szigetről álmodunk, de addig még rengeteget dolgozunk, és néha még szeretni is elfelejtjük egymást. Furcsa volt megérezni, és most nehéz elmenni, mindent nagyon köszönünk és reméljük, hamarosan visszajöhetünk.
Éva és Géza 2015. május 10-14.
Nagyon jól éreztük magunkat ezen a néhány nyugodt napon. A ház felszereltsége, az információk tömkelege, amit kaptunk példaértékű és nekünk nagyon meglepő volt. További sikereket kívánunk, szeretnénk még visszatérni ide!
Izabella és Csaba 2015. április 01-03.
Köszönjük ezt a pár napot! Felejthetetlen élményt nyújtott ez a csodálatos, varázslatos ház. A rönk házatokkal sikerült egy régi álmot valóra váltanotok! Még visszatérünk ide
Enikő és Csaba 2015. február 14.
A Bálint-napi esténk tökéletes: beszélgetünk, borozgatunk, miközben pattog a tűz a kandallóban :)
Nincsenek szavak a házra <3 Otthon vagyunk itt, szeretnénk még sokszor otthon lenni itt, Nálatok! Köszönjük, hogy létrehoztátok ezt a csodálatos kis menedéket és még jobban köszönjük, hogy megosztjátok velünk!
Dóri és Gábor 2015. február 7-9.
Nagyon kedvesen, ízlésesen berendezett kis ház. Ideális hely arra, hogy az ember elfelejtse a hétköznapokat és pihenjen. Ebben a környezetben igazán sikerült kizökkennünk az otthoni mókuskerékből.
Anna, Gyuri, Noémi, Peti 2015. január 31. - február 1.
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget! Óriási élmény volt, csodálatos a ház minden egyes zeg-zuga <3
©2022 Minden jog fenntartva - www.alszer.hu
inweb