RÖNKHÁZ HÁZIREND
 

Házirendünk célja, hogy Vendégeinknek nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk, valamint elkerüljük az esetleges félreértéseket.

Vendégeink a rönkház foglalásával elismerik, hogy a rönkház házirendben leírtakat megismerték, elfogadják és betartják.
 

1. Vendégházunkat az érkezés napján 15:00 órától lehet elfoglalni, az utolsó napon legkésőbb 11:00 óráig kérjük elhagyni. Korai érkezés, illetve késői távozás előzetes egyeztetés alapján, kizárólag foglaltság függvényében lehetséges. Amennyiben 11:00 óráig Vendégeink nem jelentkeznek ki, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat.

2. Megérkezés előtt kérjük az emailben kiküldött online bejelentkezési lapot kitölteni.

3. Házunk a nyugalomra, romantikára és elvonulásra vágyó vendégeket várja, bulizás céljára nem vehető igénybe. A vendégházban csak az oda bejelentett Vendégek tartózkodhatnak. Kérjük Vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be. Háziállatot nem tudunk fogadni.

4. Vendégeink a házat tisztán kapják és ottlétük alatt maguk gondoskodnak a tisztaságról. 

5. Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, asztalok, székek, stb.) kérjük, ne vigyék ki az udvarra. A házban található bútorokat csak előzetes hozzájárulásunkkal lehet átrendezni.

6. A vendégház teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. Étkezést nem biztosítunk, Vendégeink saját magukról gondoskodnak. Boltok és éttermek a közelben találhatóak.

7. A hulladékot szelektíven kérjük gyűjteni (üveg / műanyag és papír / egyéb), a gyűjtőedények a kocsibejárónál kerültek elhelyezésre. Ha a házban elhelyezett szemetesek esetleg megtelnének, kérjük ürítsék ki azokat a kinti gyűjtőedényekbe.

8. A ház fűtése fatüzelésű kandallóval és NOBO elektromos fűtőpanelekkel történik. A kandalló kezelése Vendégeink feladata, a tűzifát mi biztosítjuk. Hidegebb és téli időszakban Vendégeinket felfűtött házzal várjuk. A kandalló használatához a házban leírás talalható, de szükség esetén segítséget is tudunk nyújtani.

9. A kandalló kihamuzásához kérjük a bádogvödröket használni és a hamut azokban tárolni. A hamut tilos a benti szemetesekbe és a kinti műanyag kukákba önteni!

10. Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a házban és a fatárolóban dohányozni tilos és rendkívül tűzveszélyes!

11. Kérjük, hogy kiemelten figyeljenek a tűzvédelmi szabályok betartására! Égő gyertyát, készülő ételt őrizetlenül ne hagyjanak, lefekvéskor a gyertyákat oltsák el. Ha elhagyják a házat, a kandalló üvegét minden esetben zárják le.

12. A kandallóba történő begyújtáskor olaj, petróleum vagy benzin használata tilos és balesetveszélyes! A begyújtáshoz szükséges anyagokat biztosítjuk, kérjük azokat használják. Más anyagok pl. műanyag, gumi stb. égetése tilos. A kinti  sütögető használata után a parazsat szíveskedjenek vízzel leönteni az esetleges tűz elkerülése érdekében.

13. Ha elhagyják a vendégházat, kérjük, hogy az ablakokat csukják be. Így elkerülhető, hogy távollétük alatt a ház beázzon, illetve hogy illetéktelen személyek bejuthassanak. Kérjük, távozáskor és éjszakára a bejárati ajtót szíveskedjenek kulcsra zárni!

14. Autójuknak az udvarban fedett parkolási lehetőséget biztosítunk. Kérjük az utcán csak úgy álljanak meg, hogy másokat ne korlátozzanak a szabad mozgásban, parkolásban.

15. A csendrendeletre való tekintettel megkérjük Vendégeinket, hogy 22 óra után a kertben és a házban ne hangoskodjanak, mások pihenését tartsák tiszteletben.

16. Kérjük Vendégeinket, hogy őrizzék meg a ház és az udvar tisztaságát, illetve gondoskodjanak a berendezések és a háztartási gépek rendeltetésszerű használatáról.

17. Az udvar, a vendégház, a szaunaház, a berendezések és a háztartási gépek nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért Vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak. A keletkezett károk rendezése a helyszínen történik.

18. A vendégházban, a kertben és a gépkocsikban elhelyezett értéktárgyaikért, az udvarban parkoló gépkocsikban bekövetkezett károkért és az esetlegesen bekövetkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk!

19. Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a Vendégek hibáján kívül meghibásodik vagy tönkremegy. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt felénk mielőbb jelezni (tel: 06 30 643 1467).

20. Vendégeink a házban információt találnak a településen elérhető szolgáltatásokról, bevásárlási lehetőségekről, éttermekről, orvosi ellátásról, illetve a környék nevezetességeiről és látnivalóiról. Bármilyen kérdés és kérés esetén szívesen állunk rendelkezésükre!


Együttműködésüket köszönjük, kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk!

  
©2017 Minden jog fenntartva - www.alszer.hu
inweb