Rönkházunk a nyugalomra, romantikára és feltöltődésre vágyó párokat várja, akiknek fontos, hogy az együtt töltött idő minden perce az egymásra figyelésről szóljon. A hozzánk ellátogatók foglalásukkal a teljes házat és a hozzá tartozó 3000 nm-es udvart kapják kizárólagos használatra.

 
Szállásdíj: 50.000 Ft / éj / teljes ház
 

Szállóvendégek száma: maximum 2 fő

 

Foglalhatóság: házunk minimum 2 éjszakára foglalható, 1 éjszakás foglalás nem lehetséges. Hétvégét pénteki érkezéssel és vasárnapi távozással lehet foglalni, hosszú hétvégét csak a teljes idõtartamra adunk ki.

 

Rönkházunkba háziállat nem hozható, kérjük döntésünk tiszteletben tartását.

 

Az ár egységesen minden időszakra ugyanaz, tehát nem különböztetünk meg hétköznapot, hétvégét vagy kiemelt időszakot.

 

Az idegenforgalmi adó (2021-ben 350 Ft / éj / fő) külön fizetendő.

 
Étkezést nem tudunk biztosítani, vendégeink önellátóak, a közelben boltok és kiváló éttermek találhatóak.
 
Érkezni 16:00 órától, távozni 12:00 óráig van lehetőség. Korai érkezés, illetve késői távozás előzetes egyeztetés alapján, kizárólag foglaltság függvényében lehetséges.
 

Érdeklődését telefonon, e-mailben vagy honlapunkon keresztül várjuk, de ajánlatunkról minden esetben e-mailt küldünk a későbbi  félreértések elkerülése érdekében.

 

A foglalás akkor garantált, ha az ajánlatunkban szereplő szállásdíj felét megkaptuk előlegként és azt e-mailben visszaigazoljuk. Az előleg átutalását az alábbi számlaszámra kérjük:

11748045-24814278 Lódri Attila Gábor
 

Foglalásuk időpontjának megtervezésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy az előleget 15 napon belüli lemondás vagy időpont módosítás esetén csak akkor fizetjük vissza, ha az időpontot újra értékesíteni tudjuk.

  
©2017 Minden jog fenntartva - www.alszer.hu
inweb