Rönkházunk a nyugalomra, romantikára és feltöltődésre vágyó párokat várja, akiknek fontos, hogy az együtt töltött idő minden perce az egymásra figyelésről szóljon. A hozzánk ellátogatók foglalásukkal a teljes házat és udvart bérlik kizárólagos használatra.

Házunk 2 férőhelyes és minimum 2 éjszakára foglalható. Hétvégét pénteki érkezéssel és vasárnapi távozással lehet foglalni, hosszú hétvégét csak a teljes idõtartamra adunk ki.

Rönkházunk nem kutyabarát szálláshely.


Áraink a teljes ház bérlésére vonatkoznak (max. 2 fő):

 

Hétköznap                    35.000 Ft/éj/ház

Hétvége                        40.000 Ft/éj/ház

Kiemelt időszak            45.000 Ft/éj/ház

 

Kiemelt időszakok:

 
2021. június 11. - augusztus 30. Nyári főszezon
2021. október 29 - 31. Mindenszentek hosszú hétvége
2021. december 19. - 2022. január 2. Téli szünet, Karácsony, Szilveszter


Az ár magában foglalja a teljes ház és udvar kizárólagos használatát, a víz- és áramfogyasztást, a tüzifát, grillezési és bográcsozási eszközök használatát, kerékpár használatot, illetve a végtakarítást. Az idegenforgalmi adó (350 Ft/éj/fő) külön fizetendő.

Áraink visszavonásig érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 
Étkezést nem biztosítunk, vendégeink önellátóak, a közelben boltok és kiváló éttermek találhatóak.
 
Érkezni 16:00 órától, távozni 12:00 óráig van lehetőség. Korai érkezés, illetve késői távozás előzetes egyeztetés alapján, kizárólag foglaltság függvényében lehetséges.
 

SZÉP Kártyás (OTP, MKB, K&H) fizetést mindhárom alzsebből elfogadunk.

 

Érdeklődését telefonon, e-mailben vagy honlapunkon keresztül várjuk, de ajánlatunkról minden esetben e-mailt küldünk a későbbi  félreértések elkerülése érdekében.

 

A foglalás akkor garantált, ha az ajánlatunkban szereplő szállásdíj felét megkaptuk előlegként és azt e-mailben visszaigazoljuk. Az előleg megfizetése történhet banki átutalással vagy SZÉP Kártyával.

 

Foglalásuk időpontjának megtervezésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy az előleget 10 napon belüli lemondás vagy időpont módosítás esetén csak akkor fizetjük vissza, ha az időpontot újra értékesíteni tudjuk.

  
©2017 Minden jog fenntartva - www.alszer.hu
inweb