Ajándékutalvány vásárlás

Őriszentpéter alszeri részén található egyedi és különleges rönkházunk, amely kizárólag kézi ácsmunkával készült, 30-40 centiméter átmérőjű őrségi erdei fenyőből. A házba belépve a manualitás jegyeit hordozó rusztikus rönkfalak egyedi hangulata és illata fogad bennünket, aminek különleges varázsa már első pillanatban megérinti az ide pihenni érkező Látogatót. A házat sok szeretettel rendeztük be, törekedtünk a lehető legnagyobb kényelem és komfort megteremtésére, illetve minőségi és természetes anyagok felhasználására. Célunk, hogy a hozzánk ellátogatók "haza" érkezzenek, megismerjék az igazi rönkház-élményt és egy nagy adag lélek-wellnessben részesüljenek. Lassuljanak le pár napra és élvezzék az együtt eltöltött minőségi idő minden percét.
Rönkházunk a nyugalomra, romantikára és feltöltődésre vágyó párokat várja, akiknek fontos, hogy pihenésük minden perce az egymásra figyelésről szóljon.
A hozzánk ellátogatók foglalásukkal a teljes házat és udvart bérlik kizárólagos használatra.
Házikónk egy kis sziget a mai felgyorsult világban, ahol minden az egymásra figyelésről szól. Egy kis sziget, távol a nyüzsgéstől és a rohanástól. Egy kis sziget, apró örömök és mosolyok megéléséhez. Egy kis sziget, romantikus gyertyafényes estékhez és meghitt beszélgetésekhez. Egy kis sziget, ahol különleges együtt lenni.

Ajándékutalvány információk

Ajándékozzon őrségi rönkházas pihenést és lélek-wellnesst utalvány formájában. Élményt és együtt töltött minőségi időt adni a legnagyobb kincs azoknak, akiket igazán szeretünk.

Ajándékutalványunk tetszőleges összegben vagy meghatározott időtartamra (pl. 2 éjszaka) vásárolható. Árainkat az „Árak” menüpontban tudja megtekinteni.

Érvényessége a vásárlástól számított egy év, ezen időszakon belül bármikor felhasználható honlapunkon keresztül az „Online Foglalás” modul kitöltésével.

Az ajándékutalvány ellenértékét átutalással lehet kiegyenlíteni. Az összeg megérkezése után elkészítjük, majd e-mailben elküldjük az utalványt a vásárlónak. Ha e-mail helyett postai úton szeretné megkapni az utalványt, akkor kérjük jelezze felénk.

Beváltáskor az utalvány értéke a honlapunkon feltüntetett listaár alapján számított szállásdíjból kerül levonásra, az esetlegesen fennmaradó különbözetet az érkezéskor kell megfizetni.

Az utalvány átruházható, de készpénzre nem váltható. Étkezést nem tartalmaz, az idegenforgalmi adó külön fizetendő a helyszínen.

Vásárlási kérését az űrlap kitöltésével tudja elküldeni.

A vásárlási igény elküldéséhez kérjük adja meg a kért információkat. Ezekre azért van szükségünk, hogy meg tudjuk keresni a részletekkel kapcsolatban.

(pl. 30.000 Ft vagy 2 éj)