Rönkházunk kettő szintes, összesen négy főt tudunk elhelyezni, az alsó részben és a tetőtérben is ketten-ketten pihenhetnek kényelmesen. Házunk a nyugalomra, romantikára és elvonulásra vágyó vendégeket várja, bulizás céljára nem vehető igénybe. Háziállatot nem tudunk fogadni.

A házat egyszerre csak egy párnak, családnak, baráti társaságnak adjuk ki, tehát Vendégeink foglalásukkal a teljes házat és udvart bérlik kizárólagos használatra.

Az alsó szinten egy légtérben található az előtér, a nappali, a konyha és az étkezősarok.  A fürdőszoba az előtérből nyílik.

A nappali dísze az egyedi fatüzelésű kandalló, amely amellett, hogy hidegebb napokon és télen az egész ház fűtését biztosítja, romantikus és meghitt légkört teremt beszélgetésekhez és borozgatásokhoz. A tüzelés Vendégeink feladata, a tűzifát mi biztosítjuk. A ház elektromos fűtőpanelekkel is felszerelt, amelyek a fűtés kényelmes formáját biztosítják.

A nappali sarkában található egy kétszemélyes hatalmas franciágy, mellette pedig egy kanapé.

Vendégházunkban önellátás van, a főzéshez az alapanyagokat nem, de a szükséges felszereltséget biztosítjuk. Hűtőgép, beépített elektromos főzőlap, mixergépek, mikro, vízforraló, kenyérpirító és szendvicssütő gondoskodik az Ön kényelméről. Természetesen az edények, lábasok sem hiányoznak. Négy személyre evőeszközök, tányérok, poharak és bögrék állnak rendelkezésre. A kávézás sokunknak a mindennapok elengedhetetlen része: házunkban Nespresso kávégép található, amelyhez darált kávéval utántölthető kapszulákat biztosítunk, így csak kedvenc őrőlt kávéját vagy Nespresso kapszuláit kell magával hoznia a megszokott kávéélmény eléréséhez. Kávédaráló is rendelkezésre áll, így akár szemes kávét is lehet frissen darálni.

A fürdőben fürdőkád várja, hogy esténként gyertyafény kíséretében ellazíthassa és felfrissíthesse Önt. Kéztörlőt, törölközőt és hajszárítót mi biztosítunk.

Vezeték nélküli internet és okos tévé is rendelkezésre áll, ha esetleg üzleti útra jönne hozzánk, vagy pihenése alatt filmnézéssel is szeretne kikapcsolódni.

Rusztikus, félbevágott rönkökből készült, kovácsoltvas korláttal védett csigalépcsőn juthatunk fel a tetőtérbe, aminek falai agyagtapasztással készültek, a természetesség jegyében.

A tetőtér kettő, ajtóval el nem választott részből áll. A kisebbik részben pihenő, játszó- és alkotósarkot alakítottunk ki legfiatalabb Vendégeinknek. Itt rajzolhatnak, festhetnek, társasozhatnak és könyveket nézegethetnek. A nagyobbik rész a hálórész, amelyben kettő, egyedi kivitelezésű antikolt gerendaágy található.

Éjszakai pihenésük megteremtéséhez minőségi antiallergén matracokkal, párnákkal, paplanokkal és ágyneműhuzattal igyekszünk hozzájárulni. Pici gyermekek részére babaágyat ágyneművel és etetőszéket tudunk térítésmentesen biztosítani.

Sűrű sövénnyel körbeültetett, a kíváncsi tekintetek elől elrejtett udvarunkon is minden a pihenésről szól. Reggeli kávéját kortyolgatva élvezheti a felkelő nap langy melegét verandánkon, miközben a kertben szorgoskodó rigókat és mókusokat figyeli. Az öreg almafánk árnyékában megbújó padon feltöltődhet kedvenc írója sorait olvasgatva. Nyáron napozhat a fűben, majd kerti zuhanyunk alatt hűsítheti magát, utána pedig szundikálhat a függőágyban. Este pedig ringatózhat rönkhintánkon egy pohár finom itallal a kézben, kihasználva a lemenő nap utolsó sugarait.

Ha kerékpárral szeretné felfedezni az Őrség apró településeit és természeti értékeit, igénybe veheti négy darab kerékpárunk egyikét. A szállásdíj a kerékpár használatot magában foglalja.

Ha az udvaron szeretne főzni, akkor használhatja Wéber kerti grillezőnket vagy kőből épített bográcsozónkat a finom falatok elkészítéséhez, amit az árnyékot adó kerti kiülőnkben el is fogyaszthat. A grillezéshez faszenet nem, de húsfogót, spatulát, villát és kesztyűt mi adunk. A bográcsozáshoz három különböző méretű bogrács áll rendelkezésre.

A minőségre garancia, hogy rönkházunk a falusi szálláshelyeknek adható legmagasabb, azaz 4 napraforgós minősítéssel rendelkezik.
 

©2017 Minden jog fenntartva - www.alszer.hu
inweb