Rönkházunk a nyugalomra, romantikára és feltöltődésre vágyó párokat várja, akiknek fontos, hogy az együtt töltött idő minden perce az egymásra figyelésről szóljon. A hozzánk ellátogatók foglalásukkal a teljes házat és udvart bérlik kizárólagos használatra.

Rönkházunkba belépve egy légtérben található az előtér, a nappali, a konyha és az étkezősarok.  A fürdőszoba az előtérből nyílik.

A nappali dísze az egyedi fatüzelésű kandalló, amely amellett, hogy hidegebb napokon és télen az egész ház fűtését biztosítja, romantikus és meghitt légkört teremt beszélgetésekhez és borozgatásokhoz. A tüzelés Vendégeink feladata, a tűzifát mi biztosítjuk. A ház elektromos fűtőpanelekkel is felszerelt, amelyek a fűtés kényelmes formáját biztosítják.

A nappali sarkában található egy kétszemélyes hatalmas franciágy, mellette pedig egy kanapé.

Vendégházunkban önellátás van, a főzéshez az alapanyagokat nem, de a szükséges felszereltséget biztosítjuk. Hűtőgép, beépített elektromos főzőlap, mixergépek, mikro, vízforraló, kenyérpirító és szendvicssütő gondoskodik az Ön kényelméről. Természetesen az edények, lábasok sem hiányoznak. Kettő személyre evőeszközök, tányérok, poharak és bögrék állnak rendelkezésre. A kávézás sokunknak a mindennapok elengedhetetlen része: házunkban tejhabosítós Nespresso kávégép található, így csak kedvenc Nespresso kapszuláit kell magával hoznia a megszokott kávéélmény eléréséhez. 

A fürdőben fürdőkád várja, hogy esténként gyertyafény kíséretében ellazíthassa és felfrissíthesse Önt. Kéztörlőt, törölközőt, hajszárítót, szappan és tusfürdő bekészítést mi biztosítunk.

Vezeték nélküli internet és okos tévé is rendelkezésre áll, ha esetleg üzleti útra jönne hozzánk, vagy pihenése alatt filmnézéssel is szeretne kikapcsolódni. Zenehallgatáshoz bluetooth-os hangszórónk van.

Rusztikus, félbevágott rönkökből készült, kovácsoltvas korláttal védett csigalépcsőn juthatunk fel a felső szintre, ahol pihenő és olvasó részt hoztunk létre.

Éjszakai pihenésükhöz minőségi antiallergén matracokkal, párnákkal, paplanokkal és ágyneműhuzattal igyekszünk hozzájárulni.

Sűrű sövénnyel körbeültetett, a kíváncsi tekintetek elől elrejtett udvarunkon is minden a pihenésről szól. Reggeli kávéját kortyolgatva élvezheti a felkelő nap langy melegét verandánkon, miközben a kertben szorgoskodó rigókat és mókusokat figyeli. Az öreg almafánk árnyékában megbújó padon feltöltődhet kedvenc írója sorait olvasgatva. Nyáron napozhat a fűben, majd kerti zuhanyunk alatt hűsítheti magát, utána pedig szundikálhat a függőágyban. Este pedig ringatózhat rönkhintánkon egy pohár finom itallal a kézben, kihasználva a lemenő nap utolsó sugarait.

Ha kerékpárral szeretné felfedezni az Őrség apró településeit és természeti értékeit, igénybe veheti túrakerékpárjaink egyikét. A szállásdíj a kerékpár használatot magában foglalja.

Ha az udvaron szeretne főzni, akkor használhatja Wéber kerti grillezőnket vagy kőből épített bográcsozónkat a finom falatok elkészítéséhez, amit az árnyékot adó kerti kiülőnkben el is fogyaszthat. A grillezéshez faszenet nem, de húsfogót, spatulát, villát és kesztyűt mi adunk. A bográcsozáshoz három különböző méretű bogrács áll rendelkezésre.

A minőségre garancia, hogy rönkházunk a falusi szálláshelyeknek adható legmagasabb, azaz 4 napraforgós minősítéssel rendelkezik.

Háziállatot nem tudunk fogadni.
 

©2017 Minden jog fenntartva - www.alszer.hu
inweb