Köszöntjük az Őrségben, az őriszentpéteri Alszeri Rönk Vendégház honlapján!
 

Hogy mit jelent nekünk az Őrség? Dús erdők, zöldellő kaszálók, érintetlen természet. Naplementék a magaslesről. Lelassult idő, közvetlen emberek. Tiszta levegő, madárcsicsergés és sok nevetés. Dödölle, esti sütögetések és borozgatások. Egymásra figyelés. Élmények és életstílus. A békesség és a nyugalom közepe.

Őriszentpéter, mint az Őrség valamennyi települése, szerekből áll, egy szer általában egy család birtokából nőtte ki magát. A házak domboldalakra épültek és a szerek között patakok alkotják a természetes határokat. A telkek mérete ebből adódóan messze meghaladja az országos átlagot és általában nincsenek bekerítve.

Őriszentpéter alszeri részén található egyedi és különleges  rönkházunk, amely kizárólag kézi ácsmunkával készült, 30-40 centiméter átmérőjű őrségi erdei fenyőből. A házba belépve a manualitás jegyeit hordozó rusztikus rönkfalak egyedi hangulata és illata fogad bennünket, aminek különleges varázsa már első pillanatban megérinti az ide pihenni érkező Látogatót. A házat sok szeretettel rendeztük be, törekedtünk a lehető legnagyobb kényelem és komfort megteremtésére, illetve minőségi és természetes anyagok felhasználására. Célunk, hogy a hozzánk ellátogatók "haza" érkezzenek, megismerjék az igazi rönkház-élményt és egy nagy adag lélek-wellnessben részesüljenek. Lassuljanak le pár napra és élvezzék az együtt eltöltött minőségi idő minden percét.

Házikónk egy kis sziget a mai felgyorsult világban, ahol minden az egymásra figyelésről szól. Egy kis sziget, távol a nyüzsgéstől és a rohanástól. Egy kis sziget, apró örömök és mosolyok megéléséhez. Egy kis sziget, romantikus gyertyafényes estékhez és meghitt beszélgetésekhez. Egy kis sziget, ahol különleges együtt lenni.

 

Várjuk nagyon sok szeretettel:

Szász Szilvi és Lódri Attila

replika órák replicas relojes rolex replika replica watches