4 napraforgós minősítésű rönkházunk 6 férőhelyes és minimum 2 éjszakára foglalható. 2018. október 1.-től maximum 4 főt tudunk fogadni. Hétvégét pénteki érkezéssel és vasárnapi távozással lehet foglalni, hosszú hétvégét csak a teljes idõtartamra adunk ki.

Vendégeink a teljes házat és udvart bérlik, tehát egyszerre csak egy párnak, családnak, baráti társaságnak adjuk ki. Sem más vendégek, sem pedig a tulajdonosok nem lesznek jelen.

Háziállatot sajnos nem tudunk fogadni.


Áraink a következők:

1-2 felnőtt                  30.000 Ft/éj/ház

3 felnőtt                     36.000 Ft/éj/ház

4 felnőtt                     40.000 Ft/éj/ház

5 felnőtt                     45.000 Ft/éj/ház

6 felnőtt                     54.000 Ft/éj/ház

Gyerek 0-11.99 éves              ingyenes

Gyerek 12-17.99 éves     3.000 Ft/éj/fő

 Idegenforgalmi adó            250 Ft/éj/fő

 

Az ár magában foglalja az ÁFA-t, a teljes ház és udvar kizárólagos használatát, a víz- és áramfogyasztást, a tüzifát, illetve a végtakarítást. Áraink visszavonásig érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Étkezést nem biztosítunk, vendégeink önellátóak, a közelben boltok és kiváló éttermek találhatóak.
Érkezni 16:00 órától, távozni 12:00 óráig van lehetőség. Korai érkezés, illetve késői távozás előzetes egyeztetés alapján, kizárólag foglaltság függvényében lehetséges.

SZÉP Kártyás (OTP, MKB, K&H) fizetést mindhárom alzsebből elfogadunk.

Érdeklődését telefonon, e-mailben vagy honlapunkon keresztül várjuk, de ajánlatunkról minden esetben e-mailt küldünk a későbbi  félreértések elkerülése érdekében.

A foglalás akkor garantált, ha az ajánlatunkban szereplő szállásdíj felét megkaptuk előlegként és azt e-mailben visszaigazoljuk. Az előleg megfizetése történhet banki átutalással vagy SZÉP Kártyával.

Foglalásuk időpontjának megtervezésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy az előleget 10 napon belüli lemondás vagy időpont módosítás esetén csak akkor fizetjük vissza, ha az időpontot újra értékesíteni tudjuk.

  
©2017 Minden jog fenntartva - www.alszer.hu
inweb