4 napraforgós minősítésű rönkházunk 4 férőhelyes és minimum 2 éjszakára foglalható. Hétvégét pénteki érkezéssel és vasárnapi távozással lehet foglalni, hosszú hétvégét csak a teljes idõtartamra adunk ki.

Vendégeink a teljes házat és udvart bérlik, tehát egyszerre csak egy párnak, családnak, baráti társaságnak adjuk ki. Sem más vendégek, sem pedig a tulajdonosok nem lesznek jelen.

Háziállatot nem tudunk fogadni.


Áraink a következők:

1 felnőtt                     30.000 Ft/éj/ház

2 felnőtt                     30.000 Ft/éj/ház

3 felnőtt                     39.000 Ft/éj/ház

4 felnőtt                     46.000 Ft/éj/ház

Gyerek 0-6 éves                   ingyenes

Gyerek 7-13 éves           4.000 Ft/éj/fő

Gyerek 14-17 éves          7.000 Ft/éj/fő

 Idegenforgalmi adó: 250 Ft/éj/fő (18. évet betöltötteknek)

 

Az ár magában foglalja az ÁFA-t, a teljes ház és udvar kizárólagos használatát, a víz- és áramfogyasztást, a tüzifát, grillezési és bográcsozási eszközök használatát, kerékpár használatot, illetve a végtakarítást. Áraink visszavonásig érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Étkezést nem biztosítunk, vendégeink önellátóak, a közelben boltok és kiváló éttermek találhatóak.
Érkezni 16:00 órától, távozni 12:00 óráig van lehetőség. Korai érkezés, illetve késői távozás előzetes egyeztetés alapján, kizárólag foglaltság függvényében lehetséges.

SZÉP Kártyás (OTP, MKB, K&H) fizetést mindhárom alzsebből elfogadunk.

Érdeklődését telefonon, e-mailben vagy honlapunkon keresztül várjuk, de ajánlatunkról minden esetben e-mailt küldünk a későbbi  félreértések elkerülése érdekében.

A foglalás akkor garantált, ha az ajánlatunkban szereplő szállásdíj felét megkaptuk előlegként és azt e-mailben visszaigazoljuk. Az előleg megfizetése történhet banki átutalással vagy SZÉP Kártyával.

Foglalásuk időpontjának megtervezésekor kérjük vegyék figyelembe, hogy az előleget 10 napon belüli lemondás vagy időpont módosítás esetén csak akkor fizetjük vissza, ha az időpontot újra értékesíteni tudjuk.

  
©2017 Minden jog fenntartva - www.alszer.hu
inweb