Veronika, Józsi, Eszter, Lídia 2018. augusztus 2.
Ti mindenre gondoltatok, amikor ezt a mesevilágot megkomponáltátok! Minden részlet tökéletes, maximális kényelemben volt részünk. Külön köszönet a kint és bent található 31 db szívecskéért :) Volt cica, mókus és a gyerekek nagy örömére még süni is, akit a kert finom gyümölcseivel megkínáltunk. Köszönjük a kedves fogadtatást, az Őrségben eltöltött pár napot ez a bűbájos mesekuckó tette igazán feledhetetlenné! Köszönjük a jól felszerelt, vadiúj bicikliket is :)
Mónika és Viktor 2018. július 25.
Először is gratulálunk ehhez a csodához. Maga a környezet és a ház is egy igazi kompozíció. Nagyon jó érzés látni és tapasztalni, hogy vannak még akik ezt az értéket óvják és képviselik. Egy igazi utazás az ember lelkének ami teljesen elrepíti a hétköznapokból és óriási feltöltődést ad. Nagyon köszönjük, hogy részesei lehettünk!
Andi és Tamás 2018. július 13.
Pihentető, szép élmény volt! Itthon voltunk ebben a pár napban. Gyönyörűt alkottatok! További sok sikert kívánunk hozzá!
Hajnalka és János 2018. június 29.
Fantasztikus néhány napot töltöttünk itt. Csodálatos a rönkház, a berendezés, a környezet és a kert. Gratulálunk ehhez az álomhoz. Sikerült magunkat maximálisan kipihenni és átadni a csendnek, békének és harmóniának. Az Őrség önmagában gyönyörű, de ezt még sikerült fokozni ezzel a kis "mézeskalács" házikóval!
Eszter és András 2018. június 15.
Szinte szavakba se lehet önteni amit ebben a pár napban átéltünk. A házikó maga a csoda! Bár az időjárás sajnos nem mindig tett a kedvünkre, így is nagyszerűen éreztük magunkat. Csend, béke, nyugalom, ez mindent magában foglal. Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a varázslatos világnak! Még visszatérünk :)
Tündi és Zoli 2018. május 29.
Talán másfél éve, hogy megláttam az interneten ezt a csodás rönkházat. Azóta is ide vágyom. És most megtapasztalhattam, megtapasztalhattuk a párommal, hogy milyen is újra a természetben lenni, a részévé válni kicsit. A városi zajok után ez gyógyír a léleknek. Tetszik, ahogy a "falusi", természetes közeget ötvöztétek a mai kor technikai eszközeivel. Külön piros pont, hogy nincs TV! Így az ember újra tud befelé figyelni, illetve a párjára és a többiekre. Minden nagyon összhangban van. A figyelmességetek mindenben meglátszik. Köszönjük a finom pálinkát és a bonbont. Ez igazi pihenés, relaxálás volt nekünk. Imádtuk a madárkákat, a friss reggeli harmatban sétálni pedig a csúcsok csúcsa volt! A fűben fekve érezni a természet illatát...és még sorolhatnánk...köszi, köszi, köszi! Még jönni fogunk :)
Imelda és Feri 2018. május 11.
Minden elképzelésünket felülmúlta a ház! Ajándék volt ez a néhány nap. Érezni, hogy szívből született! Köszönjük!
Brigitta és a többiek 2018. május 6.
Érkezésünkkor döbbenten tapasztaltuk, hogy nincs TV, wifi és a fáskamrában sem találtuk a szaunát és a jakuzzit. Találtunk egy dézsát, de nem volt benne buborék. A kandallónak álcázott plazma Tv-nek nem találtuk a távirányítóját. A nappali közepén lévő hinta nem működik, hiába hajtottuk! A kerti faházban a quadok helyett bicikliket találtunk, jó lenne kicserélni! Minek ide ennyi madár??...és hol vannak a csúzlik??...
Nem ám :) Nagyon szerettünk itt lenni, minden évszakot ki szeretnénk próbálni! Köszönjük!
Anette és Miklós 2018. április 17.
Jól éreztük magunkat itt, kellemes hangulat és nyugalom töltött el bennünket ebben a két napban. Köszönjük a lehetőséget!
Christa 2018. április 1.
A környék és a ház varázslatos és mesebeli. Az összes apró kedves kis részlet megmelengeti az ember szívét (talán ezért is a sok szívecske). Ennek a háznak lelke van, ami bizonyára az Önök lelkét tükrözi vissza. Köszönjük az élményt!
Lőriinczék 2018. március 13.
Három gyerekkel érkeztünk. A középső azt mondta amikor megérkeztünk: Anya, itt életem végéig eléldegélnék. Azt hiszem, ebben minden benne van. Köszönjük!
Dorka és Gábor 2018. március 4.
Eredetileg ezekben a napokban a szüleim töltötték volna itt a hétvégéjüket, de úgy alakult, hogy mi jöttünk helyettük. Az utazás előtt 3 nappal tudtuk meg, nagyon hirtelen csöppentünk bele ebbe a CSODÁBA. A borús és nehéz hétköznapokban az embernek néha szüksége van feltöltődésre és megnyugvásra, amit itt 100%-osan megtaláltunk. Hihetetlen, határtalan boldogság veszi itt körül az embert. Nagyon hálásak vagyunk, hogy itt tölthettük ezt a pár napot ebben a természetes gyönyörűségben!
Hajni, Gábor és a kis Miksa 2018. február 25.
Ez a rönkház egy kis csoda! Csodálatos hétvégénk volt itt. Ha megtehetnénk,vinnénk magukkal az egész házat :) Biztosak vagyunk benne, hogy jövünk még! A kandalló felejthetetlen élmény volt.
Barbi és András 2018. február 13.
Párommal egymást leptük meg Karácsony alkalmából ezzel a pár nappal, ezen a csodás helyen. Nem titkolt szándékunk volt, hogy a város zajától távol, a mindennapi rohanásból kiszakadva töltsük ezt az időt pihenéssel, feltöltődéssel, egymásra figyeléssel. Ez a ház mindent megadott, ami ehhez csak kelhetett. Csendet, nyugalmat és az otthon melegének érzését. Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a csodának! Biztosak vagyunk benne, hogy még visszatérünk, reményeink szerint már hárman :)
Kata és Zoltán 2018. február 2.
Szerelmem lepett meg születésnapom alkalmából ezzel a csodás pár nappal. Azt hiszem soha nem voltam még ennyire csodás helyen. Lenyűgöző, hangulatos, otthonos és nem akarunk elmenni :) Eddig is közel álltunk egymáshoz, de azt hiszem, hogy a gyerekek nélkül, csak egymásra figyelve szinte eggyé váltunk. Kívánok minden nőnek ilyen csodás szerelmes napokat ebben a fészekben. De azért jövünk majd a gyerekekkel is :)
Anikó és Attila 2018. január 23.
Életem legszebb születésnapi ajándékát kaptam e csodás három nap keretében. Pont amire vágytam. Béke, csend, nyugalom és együttlét. Köszönöm ezt a különleges ajándékot páromnak és Nektek, akik megteremtettétek ezt a mesés helyet hozzá. Bízom benne, hogy máskor is lesz alkalmunk elbújni ide a világ zaja elől és feltöltődni szép emlékekkel.
Noémi és Ádám 2018. január 4.
Rövid közös életünk legszebb pillanatai voltak ezek.
Izabel és Zoltán 2017. december 15.
Kedves Ismerős és Ismeretlen! Aki még nem járt ezen a csodás helyen, ő még nem tudja mit hagyott ki! Aki meg már volt, ő tudja mit nyert! Aktiv pihenés, kandalló, romantika, szó szoros értelmében vett csend... Elmondani nem lehet, át kell élni...
Angéla, János és Ádám 2017. december 3.
Köszönjük ezt az elvonulós hétvégét, távol a rohanó, zajos városoktól. Sikerült kikapcsolódnunk, feltöltődnünk. A reggeli kávé a verandán, az esti beszélgetések a kandalló mellett, a kirándulások után a meleg rönkházban való felmelegedés...mind-mind életreszóló élmények. Nehezen indulunk haza, de ezeket visszük magunkkal!
Aliz és Péter 2017. november 29.
A házikó minden szegletéből árad a melegség és a szeretet. Köszönjük az itt töltött két éjszakát. Csodálatos emlékekkel térünk haza, van közöttük életre szóló is, mivel a párom e csodás helyen kérte meg a kezem. Egész biztosan visszatérünk még.
Liza és Gábor 2017. november 15.
Álmaim visszatérő helyszíne egy ehhez hasonló rönkház... El kellett jönnöm ide, hogy tudjam, biztosan ilyet szeretnék. A fa itta a nevetést, a könnyeket és a pillanatokat. Szívem szilánkjai szétszóródtak itt, de egyszer visszajövök és összeszedem mind...
Timi és Zoli 2017. október 30.
Köszönjük, hogy pár napig a magunkénak tudhattuk ezt a gyönyörű, varázslatos helyet! Az itt töltött pár nap életünk végéig csodás emlékeket fog felidézni.
Aranka és Robi 2017. október 23.
Nagyon örültünk, hogy ebben a rohanó, felgyorsult világban létezik még egy ilyen hely, ahol fontos a természetesség, a meghittség, az emberség és az odafigyelés. Ti mindezt megteremtettétek ebben a kis házikóban. Csak gratulálni tudunk hozzá és köszönjük, hogy mi is részesei lehettünk!
Laci, Csenge, Dalma baba, Marietta 2017. október 15.
Kedves, hangulatos házikó, ropogó tűz, romantikus lángcsóvák, gyertyafény és forró fürdőzés, apró részletek, igényesség, csodás napsütés és meleg, almaszedés és foci a kertben, vendég cicu a küszöbön, esti bográcsozás, csillagos égbolt, illatok az erdőben, rengeteg gomba, vadász főzőverseny...sok öröm, emlék, illat...köszönjük!
Kriszti és Andor 2017. október 5.
Házas életünk első napjait töltöttük itt, varázslatos nászutunkra egész életünkben emlékezni fogunk :)
Bea és Zsolti, Éva és Péter 2017. szeptember 17.
Köszönjük ezt a fantasztikus rönkházat itt a nyugalom szigetén! Bár az időjárás nem fogadott a kegyeibe minket, nem szegte kedvünket, mert így volt lehetőségünk kipróbálni a kandalló nyújtotta meghitt pillanatokat! Reméljük még lesz lehetőségünk visszatérni!
Andi és Zsolt 2017. szeptember 7.
Köszönjük, hogy nászutunkat ebben a csodálatos környezetben és a még csodálatosabb rönkházban tölthettük. Felejthetetlen pillanatokkal és felfedezésekkel gazdagodva térünk haza.
Ui: a pálinka isteni! Visszatérünk :)
Kis család 2017. augusztus 22.
Kedves Házigazdák! Örök emléket viszünk haza magunkkal...A 'rönkház élmény' elmondhatatlan, mindenkinek ki kellene próbálni :) 40. születésnapra ajándékként kaptam a barátainkktól és mit is mondjak, soha nem fogom/fogjuk elfelejteni az itt eltöltött két hangulatos napot! Köszönjük a lehetőséget!
Hörömpő család 2017. augusztus 6.
Nagyon jól éreztük magunkat! A ház és a környezet csodás, tényleg a nyugalom szigete. Kipihenve és feltöltődve megyünk haza.
Ági, István, Ágika, Anna, Léda 2017. július 29.
Köszönjük az itt eltöltött nagyszerű napokat. Fájó szívvel hagyjuk itt a nyugalom szigetét...Még visszajövünk!
Berni. Zsolti és a Pocaklakó 2017. július 12.
Csodálatosan éreztük magunkat ebben a mesebeli házikóban! Nagyon sokat inspirálódtunk, csak azt sajnáljuk, hogy a colostokot otthon hagytuk :) Minden részlet nagyon ki van találva! Reményeink szerint újra jövünk majd :)
Manuela, Ádi, Doda, Ági, Barnabás, Gábor 2017. július 2.
Köszönjük szépen ezeket a csodálatos napokat a kis kuckótokban! A ház telis-tele van szeretettel és minden apró részletre gondoltatok, ami a komfort érzésünket biztosította. Csupa szív mindenhol, imádtuk, köszönjük!
Enikő, Lajos, Tamás, Orsi, Márk, Marika és Jani 2017. június 14.
Heten voltunk mint a gonoszok, mégis szeretetben teltek a napok, köszönhetően a hely varázsának. Köszönjük a kóstolót, nagyon jól esett mindenkinek, egyből vidám lett a hangulat a fáradtság ellenére. A kisbabaágy telibe talált :) nagyokat kuncogott a kicsi benne. Mindent köszönünk!
Kriszti és Fecó 2017. június 8.
Nehezen hagyjuk itt ezt a kis 'Földi Paradicsomot', a Béke Szigetét. Csodás napokat töltöttünk itt, felejthetetlen, élményekkel teli pillanatokkal lettünk gazdagabbak. A ház hangulata, a kert meghittsége lenyűgöző, ahová még visszatérünk. Köszönjük, hogy ebben a gyönyörű környezetben hoztátok létre a rönkházat!
Edith, Gergely, Dani és Marci 2017. május 28.
Felejthetetlen napokat töltöttünk Nálatok. Kirándultunk, lovagoltunk, kávéztunk a verandán és nagyon finomakat főztünk. Biztos vagyok benne, hogy visszajáró vendégek leszünk és egyszer talán ide is költözünk a szomszédba.
Petra és Zoli 2017. május 14.
"Elegem van az egészből, úgy szeretnék elrejtőzni a világ elől...Ne zavarjon senki!"
Azt hiszem, ez itt sikerült, feltöltődve és kipihenten távozunk két éjszaka után. A ház és a környezet fantasztikus kívül--belül egyaránt. Akár terápiás jelleggel is bátran ajánlanám bárkinek :) Köszönjük, hogy itt lehettünk, jövünk még :)
Tündi és Feri 2017. május 1.
Köszönjük a szíves vendéglátást! Egy életre szóló élmény volt először egy igazi rönkházban eltölteni pár napot!
Nagyon élveztük minden pillanatát. Az a pillanat felejthetetlen marad, amikor először nyitottuk ki a MESELAK ajtaját és a zord időből egyszer csak átjárta testünket és lelkünket a melegség és a szeretet érzése. Minden gondunkat és bajunkat feledtette ez a pár nap. Élveztük a madarak csicsergését nappal és este a kandalló lobogó tüzét csodáltuk.
Köszönöm testvéremnek és páromnak ezt a szuper szülinapi ajándékot!
Ági és Laci 2017. április 20.
Magunk mögött hagyva 2,5 és 1 éves gyermekeinket jöttünk el hozzátok kicsit pihenni :) Ennél jobb helyszínt nem is találhattunk volna! Még az április végi havazás is kapóra jött, ki se dugtuk az orrunkat a házból, mondjuk ez igazán nem is esett nehezünkre :) Gyönyörű a házikó, csodás a hangulata, lenyűgözött minket, hogy minden milyen szépen és igényesen van kialakítva. Éreztük a vendégszeretetet, még így is, hogy személyesen nem találkoztunk. Élveztük a csendet, a kandalló melegét, a fürdőbombákat és a pálinkát is :) Úgy gondoljuk, egy év múlva leszünk ismét annyira fáradtak, hogy újra elbújjunk kicsit nálatok a világ (és a lurkók) elől :)
Köszönettel: Ági és Laci
Évi és Jenő 2017. március 30.
Az előttünk itt járok már mindent leírtak, szívesen űberelnénk, de azokat már nem lehet fokozni :) Mesevilágba csöppentünk! Meghitt volt itt lenni, ebben a barátságos, családias kis mézeskalács házikóban. Aki egyszer ide belép, örökre a szerelmese marad! A melőbbi viszontlátásra:
Évi és Jenő
UI: Imádtuk a mesekönyveket :)
Júlia és Balázs 2017. március 19.
Nagyon örülünk, hogy rátok találtunk. Fantasztikus a ház, a környék és a Ti vendégszeretetetek is! Sok helyen megszálltunk már az országban, de ennyire felkészült hellyel még nem találkoztunk. Köszönjük, hogy ilyen széppé és feledhetetlenné tettétek a mézes napjainkat!
Rita és Olivér 2017. március 12.
A ház csodás, de ami még szebbé teszi, hogy minden kis részletében, sarkában, kiegészítőjében benne van az igényesség és a szeretet. A szívecske motivum kísérje továbbra is a vendéglátók sikerét! Visszatérünk és ajánljuk másoknak is.
Mariann és Tibi 2017. március 1.
Köszönjük ezt a pár napot. Csodálatos kis házikó, igazi nyugalom szigete! Élmény volt itt lenni!
Szeretettel: Mariann és Tibi
Móni és Laci 2017. február 15-17.
Köszönjük a lehetőséget, hogy itt vendégeskedhettünk Nálatok. Egy szó, amelyben minden benne van: VISSZATÉRÜNK!
Ui: sok látogatónk volt, kis madárkák és őz is :)
Csilla és Henrik 2017. február 5-7.
Köszönjük ezt a csodás, meghitt 3 napot Nektek! A házikó még annál is szebb, mint ahogy a képek alapján elképzeltük. Takaros, tiszta és a kényelmi szempontoknak tökéletesen megfelel. Igyekeztünk az időjárási viszonyok ellenére minden "Rönkház szabályt" betartani, ami kimaradt, azt nyáron visszajövünk és pótoljuk :)
Ildikó és Zsolt 2017. január 15.
Amikor a szemem elé került ez a szöveg a neten: "Vannak emberek, akik szeretnének egy nagy házat, egy gyors autót és rengeteg pénzt. Mások csak szeretnének egy kis kuckót az erdőben, távol ezektől az emberektől..." pont egy ilyen házikót képzeltem hozzá!
Köszönjük, hogy kipróbálhattuk, élvezhettük a csendet, nyugalmat.
Dóri és Attila 2017. január 5.
Csodálatos volt az itt töltött 3 nap. A ház, a környezet, az apró részletek, illatok, hangok, érzések. Mintha egy álomvilágba csöppentünk volna! Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt, mindig szeretettel fogunk visszagondolni és visszavágyni ide!
Viola és Csaba 2016. december 26.
A lehető legcsodálatosabb döntést hoztuk azzal, hogy ide látogattunk. Varázslatos energiák és frenetikus atmoszféra lengi körül az egész telket, a szemet gyönyörködtető rönkházikóban árad a végtelen szeretet! Meglepő és megkapó volt számunkra a minden apró részletre kiterjedő figyelem.
Köszönjük a tőletek kapott lelki és tárgyi ajándékokat egyaránt. Nagyon szépen köszönjük, hogy itt tölthettük a Karácsonyt!
Szeretettel: Viola és Csaba
Mészáros és Tóth-Vajna család 2016. december 21.
Gyönyörű a ház, ritkán találkozni ilyen igényes és hangulatos szálláshellyel! Tökéletes helyszín volt a karácsonyi ráhangolódáshoz. A gyerekek is nagyon jól érezték magukat!
Köszönjük a vendéglátást!
Kinga és Kincső 2016. december 9.
Nehéz szavakba önteni, mennyire csodás volt itt ez a pár nap. Már maga a fogadtatás a borral, pálinkával és csokival mosolyt csalt az arcunkra.
A tisztaság, a díszítés 10/10 pont!
Az az igazi vendégszeretet, amikor a vendéglátó a vendég fejével gondolkodik, és itt minden igény ki volt találva.
Biztosan jövünk még!
Roland és Rita 2016. december 5.
Magával ragadó a kis rönkházikó! Nagyon hálás vagyok a férjemnek, hogy a születésnapom alkalmával ezzel a csodás élménnyel lepett meg. A rózsaszirmok, a torta...nagyon szépen köszönöm Nektek a meglepetésben való közreműködést! Azt hiszem, ez volt az eddigi legszebb születésnapom! Nem szeretném, hogy véget érjen!
Köszönjük szépen, hogy itt lehettünk és részesei lehettünk két napig ennek a csodának!
Remélem hamarosan újra írhatok a Vendégkönyvbe :)
Andi és Lehel 2016. november 8.
Test és lélek itt meggyógyul. Köszönjük, hogy itt lehettünk!

"Légy az, kiből árad a nyugalom.
Légy az, kire nem hat a hatalom.
Nyújtsd oda, hol kérik a kezedet,
S menj oda, hol fázik a szeretet."
/Gárdonyi Géza/
Évi és Viktor 2016. október 23.
Röviden és tömören: ez egy csodálatos kuckó egy csodálatos környezetben. Minden pillanatát imádtuk a hétvégénknek. Máskor is jövünk!
Ui: Isteni volt a pálinka :)
Melinda és Péter 2016. október 6.
Köszönjük, hogy részesei lehettünk annak a csodának, amit megalkottatok. Megújulva, feltöltődve térünk vissza a hétköznapokba. A pálinka isteni volt és kipipáltuk a "Rönkház Szabályok"-at!
Melinda és Péter
Detti és Sanyi 2016. szeptember 20.
Nagyon köszönjük Nektek, hogy ezt a kis rövid időt ilyen szép helyen tölthettük. Olyan érzésünk volt, mintha egy gyönyörű meseházikóban lettünk volna. Minden apró részlet igényesen kialakított és nagyon szép.
Detti és Sanyi
Kriszti és Zsolti 2016. szeptember 4.
"Jó néha a sötétben a holdat nézni, hosszan egy távoli csillagot igézni. Jó néha fázni, a semmin elmélázni. Tavaszi esőben olykor bőrig ázni, tele szájjal enni, hangosan szeretni. Jó néha magamat csak úgy elnevetni, sírni ha fáj, remegni ha félek, olyan jó néha érezni, hogy élek!"
Köszönjük, hogy ebbe a rohanó világba belecsempésztétek ezt a kis csodát. Újra ráébredni, mi is fontos az életben. Kívánunk sik sikert Nektek: Kriszti és Zsolti
Harasztiék 2016. szeptember 2.
Ismét itt vagyunk. Tavaly még csak párként jöttünk, most pedig házaspárrá váltunk. Köszönjük a veleméri ajánlást, hála Nektek, életünk egyik legszebb napját Nálatok, illetve Veleméren élhettük át. A hely ismét magával ragadott minket, már alig várjuk, hogy tavasz legyen és ismét jöhessünk.
Mindent köszönünk Nektek: Harasztiék
Frigyes, Detti és a család 2016. augusztus 30.
Magyarország térképére be fogjuk rajzolni: ez az őrségi Attila-domb. A ház és a kert minden pontja rengeteg energiát sugároz, teljesen feltöltődtünk. A kis házőrző cica minden mozdulatunkban velünk volt, a pálinka kivételével mindent megkóstolt, most akár napokig nem kell enni adni neki. Köszönjük ezt a pár napot: Frigyes, Detti és a család
Kristóf, Krisztián és Zsófi 2016. augusztus 6.
Csodásan éreztük magunkat, minden olyan volt, ahogy elképzeltük. Köszönjük, hogy megosztottátok velünk a házatokat, reméljük máskor is jöhetünk majd! Pálinkát (eddig) még nem, de lekvárt szoktam főzni, amiből egy kis üveggel szeretnénk viszonozni a kedvességeteket!
Judit és Zsolt 2016. július 27.
Lassan betelik a Vendégkönyv és mi sok újat nem tudunk írni. Így röviden 'csak' ennyit:
Köszönjük, hogy:
- létrehoztátok ezt a házikót
- Mark Zuckenbergnek, hogy kitalálta a Facebookot, ahol rátaláltunk az oldalra :)
- a rendkívül finom barackpálinkát (ó, ne, szilva volt??)
- az ötletességet, kreativitást, jó ízlést, amivel berendezték a házikót
- rendszeresen megosztják az élményt másokkal, amit házikójuk nyújt
- a pihe-puha törölközőket
- a kertet úgy, ahogy van
- a madarakat és a cicákat, akik minden nap meglátogattak bennünket.
Nehéz szívvel megyünk haza és bánatunkat csak az enyhíti, hogy hamarosan visszatérünk.
Judit és Zsolt
Könczey család 2016. július 16.
Nagyon jól éreztük magunkat ebben a csodás rönkházban. Meghitt, kedves és vendéghívogató a ház és a kert is, ahol a vendég minden kényelemmel ellátott.
Reméljük, hogy nem utoljára élvezhettük mindezt és akár már jövő nyáron ismét visszatérhetünk.
Miklós, Noémi, Hanna, Eszter és Botond 2016. július 8.
Köszönünk mindent, csodálatos volt a nyaralás! Szuper a rönkház, élveztük a gyönyörű kertet. Köszönjük a sok-sok figyelmességet amit kaptunk! Miklós, Noémi, Hanna, Eszter és Botond
Ibolya, Zsófi, Nóri, Füles 2016. június 24.
A gyerekek örültek a Bambi kuckónak, a bográcsolásnak, a szépséges háznak, hintaszéknek, a természet közelségének: gilisztafaló rigó, vakondtúrások, szép virágok. Az éjszakai nyugalomnak: csend, hűvös szoba, reggeli rigófüttyös ébredés. Az Őrség csodáinak: lovaglás, sok-sok csobbanás Lentiben és Szentgotthárdon, állatsimogatás a biogazdaságban, kötélcsúszda a templomnál, imádkozás az Árpád-kori templomban, szaladgálás Szalafőn és Pityerszeren.
Mindenben otthonra találtunk rönkházukban. Sok szép emlékkel gazdagodva térünk haza. Isten áldása legyen házukon és gazdáikon: Ibolya, Zsófi, Nóri, Füles
Mona és Zsolti 2016. június 10.
Ülünk a férjemmel itt a nappaliban és keresem a szavakat, hogy mitől olyan jó ez a reggel, amikor még a gyerekek is alszanak. Kint csendesen szemerkél az eső és ez egy olyan hétköznapi reggel, amikor nem szól sem TV, sem telefon és végre beszélgetünk!!
A ház varázslatos, a kert mesés <3 Ezt a békét most hazavisszük magunkkal és megígérjük magunknak, hogy visszatérünk!
Köszönettel: Mona és Zsolti
Orsi, Peti és a kislányok 2016. június 7.
Jó, hogy van ilyen hely is az országban. Öröm volt a kislányom altatása közben felfedezni a ház sok apró részletét. Az otthonunk otthonossága vett körül minket. Hála és köszönet érte: Orsi, Peti és a kislányok
Feri és Netty 2016. május 29.
A páromtól kaptam a 12. házassági évfordulónkra ezt a hétvégét, ami felejthetetlen és hatalmas meglepetés volt. Nagyon jól éreztük magunkat és reméljük, hogy visszatérünk még ebbe a kis "csodaházba".
Köszönjük: Feri és Netty
Judit, Tamás, Dóri, Máté, Olivér 2016. május 8-10.
Köszönjük Nektek, hogy kettő napot eltölthettünk ebben a mesebeli házikóban <3
Érezhető, hogy a szívetek-lelketek benne van! Gyönyörű élményekkel, emlékekkel térünk haza Dunaharasztiba!
Sok szeretettel: Judit, Tamás, Dóri, Máté, Olivér
Peti, Edit, Lili, Bence és Levente 2016. április 24.
Nagyon szépen köszönjük Nektek ezt a csodálatos pár napot, amit itt tölthettünk. Minden tökéletes volt! Még szívesen maradtunk volna tovább is...
A visszatérés reményében, minden jót kívánunk szeretettel: Peti, Edit, Lili, Bence és Levente
Anna és Attila 2016. április 15.
Ebben a csodálatos házban benne van a szívetek is! Köszönjük, mert ettől több mint a többi ház...
Sosem felejtjük el, még jövünk, ahogy tehetjük!
Zita és Robi 2016. április 10.
Ez a hely egy csoda! Soha nem voltunk még ilyen cuki házikóban. Ritka, hogy ennyire figyelnek a részletekre a szállásadók. Még az utolsó kis poháron vagy gyertyán is érződik a szeretet, ami átlengi az egész házat. Imádtunk itt lenni :) A kandalló és a napsütéses veranda volt a kedvencünk. Nagyon örülünk, hogy megtaláltunk Titeket!
Köszönjük: Zita és Robi
Zsófi, Marci, Magdaléna és Kamill 2016. április 3.
Évekkel ezelőtt láttam egy képet a házról... Azóta járt a fejemben, egyszer el kellene jönnünk. Most végre megtettük, férjemmel, kisfiúnkkal aki most 4 éves és csodaként éli meg ezt a mesebeli házikót, a kis 7 hónapos kislányunkkal, aki életében először itt a kertben evett füvet :)
Nagyon jól éreztük magunkat, hatalmasat túráztunk, pihentünk, élveztük a rönkház nyújtotta "luxust", a kandallót és szerencsénkre a napsütést.
Az Őrség gyönyörű, a ház csodás! És bár nem találkoztunk, úgy éreztük, hogy itt minket nagyon nagy szeretettel látnak! Biztos, hogy visszatérünk!
Köszönjük: Zsófi, Marci, Magdaléna és Kamill
Szalai család 2016. március 23.
A madarakat minden nap megetettük, a kandallóba befűtöttünk, nyárson szalonnát sütöttünk. Pihentünk, túráztunk, szórakoztunk, esténként kártyáztunk és dominóztunk. Egy szónak is száz a vége: jól éreztük magunkat és visszatérünk!
Vanda, Dorina, Katta 2016. március 20.
Minden elismerésem az Önöké! Sok szép helyen jártunk már, túl vagyunk a legszebbnek mondott 5*-os szállodákon is, de mindegyikből hiányzott az a meghittség amit ez a ház ad. Ebben nagyban benne van az Önök "keze" is, hiszen minden zúgban látszik, hogy gondoskodnak arról, hogy az itt megszálló vendégek érezzék a szeretetet, amivel ezt a gyönyörűséget építették.
Andi és Norbi 2016. február 18-20.
A rönkházatok varázslatos! Ahogy átléptük a küszöböt, a külvilágot magunk mögött hagytuk. Ez az a hely, ahol nem baj ha rossz idő van, mert a benti meghitt, otthonos, mesebeli környezetből nem is nagyon vágyakoztunk a szabadba! Köszönjük, hogy itt lehettünk!
Eszter és Tamás 2016. február 14-16.
Reméljük, egyszer nekünk is lesz egy hasonló :)
Anita és Gábor 2016. február 10-12.
Ezt a házat receptre kellene felírni mindenkinek, aki elfáradt a mindennapokban, mert itt valóban a csend szigete vár. Köszönjük ezt a pár napot, nagyon jól éreztük magunkat "második nászútunkon".
Ági és Dani 2016. január 31. - február 3.
"... Jó lenne egyszer olyan természetességgel ébredni, ahogy a Nap csúszik fel az égre, óvatosan bontogatva ki a világot.
Jó lenne egyszer közel engedni a csodát... vándorolni a hatalmas mezőkön és megállni egy elárvult vadrózsabokornál, nem elvárva a mező zöldjét, a virágok színét, illatát, a szirmok bársonyát.
Csak állni a szépség előtt, egy idegen őszinte kiváncsiságával, készen új értelmet adni a fogalmaknak és kötni új barátságot a világgal és magunkkal..."
(Boda Magdolna: Egyszer így lenne jó)
Köszönjük ezt a mesés helyet és a lehetőséget!
Alexandra és Zoli 2015. december 23-26.
Köszönjük szépen ezt a mesebeli élményt, amit szereztetek nekünk. Csodálatosan éreztük magunkat, még soha nem volt ilyen különleges Karácsonyunk, mint itt, nálatok, ebben a különleges pici házikóban. Jövőre biztosan visszatérünk! Köszönjük szépen a karácsonyi ajándékot! Boldog Új Esztendőt Kívánunk!
Kitti és Zoli 2015. december 7-9.
Köszönjük szépen, hogy élvezhettük a házikó különleges és mesébe illő hangulatát! Reméljük mihamarabb visszatérhetünk! :) Párként érkeztünk, jegyespárként távoztunk! <3
Réka és Tibor 2015. november 9-11.
Fantasztikus a ház, felülmúlta a képeket, amiket érkezés előtt sokszor nézegettünk :) Nagyon hangulatos, nyugodt, csendes a ház, a környék, csodálatos volt madárcsicsergésre ébredni és a besütő napra, hihetetlen, hogy november közepén még a napsütésben reggeliztünk kint! A kandallóra nincsenek szavak, imádtuk a fényét, melegét. Köszönjük szépen ezt az élményt, biztosan ajánlani fogjuk!
Virág, Olgi, Ildikó, Vera 2015. október 28-30.
Tudtuk, hogy jó lesz, de a valóság felülmúlta az elképzeléseinket! Csend, nyugalom, béke, meseszerű környezet. Minden adott, hogy az ember jól érezze magát! Köszönjük az élményt és a bizalmat!
Ajánlani fogjuk másoknak is!
Wiki és Lackó 2015. szeptember 18-20.
Köszönjük az élményt és ezt a hihetetlen nyugalmat, amit biztosítottatok számunkra. A ház és a környék csodálatos. A kandalló teljesítménye hihetetlen, de sikerült nyugodtan aludni az ötven fokos hőségben. A pálinka isteni finom volt. A következő látogatásunk alkalmával, ha sikerül újra eljutnunk ide, elő szeretnénk rendelni egy nagyobb üveggel :)
Köszönjük, hogy itt lehettünk: Wiki és Lackó
Beáta és Attila 2015. augusztus 27. - szeptember 2.
Először is gratulálunk ehhez a csodás rönk házikóhoz. Nagyon tetszik és örültünk, hogy itt lehettünk. Tényleg a nyugalom szigete ebben a mai világban, amikor minden a rohanásról szól. Reméljük, hogy egyszer még visszatérhetünk. Köszönjük, hogy széppé varázsoltátok a nászútunkat ezzel a csodás hellyel.
Szilvi, Laci, Nóri 2015. augusztus 15-19.
Első alkalommal jártunk itt az Őrségben, jobb szállást nem is találhattunk volna :) Nekünk az Őrség egyet jelent most már az alszeri rönkházzal. Csak áradozni tudunk a helyről. Igényes, kifinomult, ízléses és nagyon otthonos! A wellness részleget, a "teknőt" pedig imádtuk!! Köszönünk mindent, mindenfelé ajánlani fogjuk!
Szeretettel: Szilvi, Laci, Nóri
Vincze család 2015. július 17.
Csak egy pár szó amik e pár nap után eszünkbe jutottak: harmónia, békesség, szeretet, igényesség, öröm, boldogság. Köszönjük, hogy részt vehettünk ebben a csodálatos kalandban.
A viszontlátás reményében: Vincze család
Nagy család 2015. június 28.
Leginkább 4 éves gyermekünk szavaival tudnánk kifejezni, hogy milyen jól éreztük magunkat:
"Jöjjünk máskor is az Őrségbe, de pontosan ugyan ide, pontosan ugyan ebbe a rönkházba!"
Köszönettel, a viszontlátás reményében: Nagy család
Adrien és Lala 2015. június 2.
Nem könnyű elmondani, mit talál itt az ember...Mi is egy ilyen kis béke-szigetről álmodunk, de addig még rengeteget dolgozunk, és néha még szeretni is elfelejtjük egymást. Furcsa volt megérezni, és most nehéz elmenni, mindent nagyon köszönünk és reméljük, hamarosan visszajöhetünk.
Éva és Géza 2015. május 10-14.
Nagyon jól éreztük magunkat ezen a néhány nyugodt napon. A ház felszereltsége, az információk tömkelege, amit kaptunk példaértékű és nekünk nagyon meglepő volt. További sikereket kívánunk, szeretnénk még visszatérni ide!
Izabella és Csaba 2015. április 01-03.
Köszönjük ezt a pár napot! Felejthetetlen élményt nyújtott ez a csodálatos, varázslatos ház. A rönk házatokkal sikerült egy régi álmot valóra váltanotok! Még visszatérünk ide
Enikő és Csaba 2015. február 14.
A Bálint-napi esténk tökéletes: beszélgetünk, borozgatunk, miközben pattog a tűz a kandallóban :)
Nincsenek szavak a házra <3 Otthon vagyunk itt, szeretnénk még sokszor otthon lenni itt, Nálatok! Köszönjük, hogy létrehoztátok ezt a csodálatos kis menedéket és még jobban köszönjük, hogy megosztjátok velünk!
Dóri és Gábor 2015. február 7-9.
Nagyon kedvesen, ízlésesen berendezett kis ház. Ideális hely arra, hogy az ember elfelejtse a hétköznapokat és pihenjen. Ebben a környezetben igazán sikerült kizökkennünk az otthoni mókuskerékből.
Anna, Gyuri, Noémi, Peti 2015. január 31. - február 1.
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget! Óriási élmény volt, csodálatos a ház minden egyes zeg-zuga <3
©2017 Minden jog fenntartva - www.alszer.hu
inweb