A foglalás és ajánlatkérés formája

Szállásadó kizárólag e-mailben vagy a honlapon keresztül érkezett foglalást/ajánlatkérést fogad el. Telefonon keresztül csak információt tudunk nyújtani.

Foglalás/ajánlatkérés esetén kérjük a következő adatokat megadni: érkezők létszáma, érkezés/távozás időpontja, a foglaló személy neve, telefonszáma, számlázási címe.

A foglalásban/ajánlatkérésben megadott adatok helyességéért a Vendég felel. Amennyiben a Vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem érhető el, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, vagy az érkezés előtti kapcsolatfelvételre, úgy fenntartjuk a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.

Az általunk küldött árajánlat írásban történő elfogadása, illetve a bekért előleg határidőig történő megérkezése után egy e-mailt küldünk a foglalás visszaigazolásáról, amely időponttól a foglalás jogszerűnek minősül. A foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantálttá.

Férőhelyek száma:
Rönkházunkban maximum 2 főt tudunk elszállásolni.

Minimum foglalható éjszakák száma

Rönkházunk minimum 2 éjszakára foglalható. Hétvégét pénteki érkezéssel és vasárnapi távozással lehet foglalni, hosszú hétvégét csak a teljes idõtartamra adunk ki.

Háziállat
Háziállatot nem tudunk fogadni.

Előleg, szállásdíj fizetése

A foglalás garantálásához 50% előleg megfizetése szükséges, melyet az ajánlat kiküldésétől számított 2 munkanapon belül várunk. Közös írásbeli megegyezés alapján a Vendég és a Szállásadó ettől eltérő határidőt is megállapíthat. A határidő lejártát követően, ha ajánlatunkra nem kaptunk visszajelzést, illetve az előleg nem érkezett meg, akkor az igényt tárgytalannak tekintjük, a foglalni kívánt időpontot nem tartjuk fenn tovább, mások számára is foglalhatóvá tesszük.

Az előleg fizetése történhet banki átutalással, illetve SZÉP Kártyával.

Banki átutalás esetén az előleget a következő számlaszámra várjuk:

Lódri Attila Gábor
OTP 11748045-24814278
Megjegyzésként kérjük a foglaló személy nevét és lakcímét feltüntetni.

Szép Kártyás fizetés esetén az alábbi a teendő:

OTP SZÉP Kártya: jelentkezzen be adataival a https://magan.szepkartya.otpportalok.hu/bejelentkezes/ oldalon, és indítsa el az előleg fizetését Alszeri Rönk Vendégház részére.

MKB SZÉP Kártya: szükségünk van a kártyán található azonosítóra (5 vagy 6 jegyű) és névre és mi indítjuk el az előrefizetést. Ezt követően e-mailben elküldjük a kapott azonosítót, amellyel a Vendégnek kell jóváhagyni a tranzakciót.

K&H SZÉP Kártya: jelentkezzen be adataival a https://www.kh.hu/napi-penzugyek/bankkartya/szep-kartya oldalon és indítsa el az előleg fizetését Alszeri Rönk Vendégház (azonosító:84031413) részére.

SZÉP Kártyával történő fizetés esetén kérjük, hogy részünkre e-mailben küldje el a sikeres tranzakciót igazoló nyugtát.

Az előleg megérkezéséről és a foglalás visszaigazolásáról e-mailt küldünk. Foglalása ezt követően válik garantálttá.

A teljes szállásdíj előleggel csökkentett részét és az idegenforgalmi adót megérkezéskor kell készpénzzel fizetni, vagy az érkezés előtt bankszámlánkra átutalni, illetve SZÉP Kártyával rendezni. Vendégházunkban bankkártya, illetve SZÉP Kártya terminál nincs, így azokkal a helyszínen nem lehet fizetni.

Lemondási feltételek

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 10. napig írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett előleg teljes összege 10% kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.

Az előleget 10 napon belüli írásbeli lemondás esetén csak abban az esetben utaljuk vissza, ha a visszamondott időpontot újra értékesíteni tudjuk. Visszautalás esetén itt is felszámítjuk a 10% kezelési költséget és 10 napon belül utalunk. Amennyiben a visszamondott időpontot nem sikerül újra értékesíteni, úgy a Vendég által befizetett előleg a Vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Amennyiben a Vendég írásban nem mondja le foglalását, de az érkezés napján nem jelenik meg, úgy a befizetett előleg a Vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Módosítási feltételek

Időpont módosítás:

Egy Vendég egy időpont módosítást kérhet díjmentesen, minden további módosítás költsége 5.000 Ft/alkalom.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 10. napig írásban jelzi, hogy módosítani kívánja foglalása időpontját, úgy a már befizetett előleg teljes összege beszámításra kerül az új időpont értékébe. A már befizetett előleget a módosítási kérés időpontjától számított 6 hónapon belül lehet felhasználni.

Amennyiben az időpont módosítási kérelem 10 napon belül érkezik, úgy a már befizetett előleget csak abban az esetben számítjuk be egy új, 6 hónapon belüli foglalás árába, ha a visszamondott időpontot újra értékesíteni tudjuk. Ha a visszamondott időpontot nem sikerül újra értékesíteni, akkor a Vendég által befizetett előleg a Vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Ha a Vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt - nem a Vendégháznak felróható ok miatt - távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül.

Vendégek számának módosítása:

Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a házat megfelelően készíthessük elő.

Érkezés, távozás

Rönkházunkat az érkezés napján 16:00 órától lehet elfoglalni. Az utolsó napon legkésőbb 12:00 óráig kérjük a házat elhagyni. Korai érkezés, illetve késői távozás előzetes egyeztetés alapján, kizárólag foglaltság függvényében lehetséges. Amennyiben 12:00 óráig Vendégeink nem jelentkeznek ki, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat.

Ajándékutalvány

Vásárlási kérését honlapunk 'Ajándékutalvány' moduljának kitöltésével tudja elküldeni.

Az utalvány tartalma: őrségi rönkházas pihenés és lélek-wellness ellátás nélkül. Az utalvány tetszőleges összegben (pl. 50.000 Ft) vagy meghatározott időtartamra  (pl. 2 éjszaka) vásárolható.

Az utalvány a vásárlástól számított egy éven belül bármikor (hétköznap, hétvége, kiemelt időszak) beváltható honlapunkon.

Az ajándékutalvány ellenértékét átutalással vagy SZÉP Kártyával lehet kiegyenlíteni. A vételár megérkezése után elkészítjük majd e-mailben elküldjük a digitális utalványt a vásárlónak. Ha e-mail helyett postai úton szeretné megkapni az utalványt, akkor kérjük jelezze felénk.

Beváltáskor az utalvány értéke a honlapunkon feltüntetett listaár alapján számított szállásdíjból kerül levonásra, az esetlegesen fennmaradó különbözetet érkezéskor kell megfizetni.

Az utalvány átruházható, de készpénzre nem váltható. Étkezést nem tartalmaz, az idegenforgalmi adó külön fizetendő a helyszínen.

Egyéb

Ha a Vendég - a Szállásadónak felróható ok miatt - az érkezés napján nem tudja birtokba venni a Vendégházat, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor Szállásadó Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével.

Szállásadó a fentiekben leírt lemondási és módosítási feltételektől a Vendéget ért váratlan baleset vagy megbetegedés esetén eltérhet, feltéve, hogy Vendég az állapotában beállt változást haladéktalanul Szállásadó tudomására hozza.

A Vendég foglalásával (előleg befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.
  
©2017 Minden jog fenntartva - www.alszer.hu
inweb